Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutamamak?!

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda ilk defa gerçekten çok sevdiğim ilk defa gerçekten aşık olduğum insan benden ayrıldı ikinci defa ilkinde bir ay kadar çıktık sonra ayrıldı 3 hafta sonra tekrar çıkmaya başladık benim çabalarım sonucu ama aradan tekrar bir buçuk ay geçti tekrar benden ayrıldı ve ayrılma nedeni bile söylemedi doğru düzgün neden ayrıldığını tam olarak hiç bilmedim... Şimdi tekrar aradan 3 hafta geçti unutmaya çalıştım 8-9 gün bir arkadaşta kaldım o da yetmedi iki hafta bodruma gittim oraa unuturum umuduyla ama orada da ona bağlandım tatilim zehir oldu... O ise beni artık istemiyor bunu biliyorum bana da artık unutmamı vazgeçmemi söylüyor... Ben napıcam bu durumda hiç bilmiyorum bütün gün dumur bir şekilde geziniyorum ortalarda hiçbir amacı kalmayan bir insan gibi... Şimdi bana unut boşver değmez diyceksiniz baştan söyleyeyim unutamıyorum o da benle tekrar birlikte olmak istemiyor ben şimdi ne yapmalıyım hayatım çok anlamsız geliyor artık...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

unutmakla ilgili bi ton topik var bunları kullanabilirsin.
ayrıca kendine bi uğraş bul.
bırak sevdiğini.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

eet zor olr unutmak, onu dusunmemeye calis eger aklina geliosa devamli kotu yonlerini fln dusun bi sekilde sogumaya bak ondan..
en onemlisi ise gorusmeyin. onu gorursen daa da fena batarsin..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 02 Ağustos 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
benden ayrıldı ikinci defa ilkinde bir ay kadar çıktık sonra ayrıldı 3 hafta sonra tekrar çıkmaya başladık

İp burda kopmuş.
Kasmaya gerek yok.

Neden senin çabaların sonucu ? Bırak o çaba göstersin...

Tek tesellim bu.

said:
Zegna, 02 Ağustos 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
onundeki maclara bakican.
[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

Zamanla unutursun ama bu kısa bir zaman olmayacak şimdiden kendini alıştır sadece uzun bir zaman diliminde bundan kurtulabilirsin ama daha fazla sıkıntı içine sokarsan normal yaşamına zarar verirsin dikkatli ol[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

şmdi bişi sölicem ama sorry; bu kız seni gerçekten sevmemiş o zaman..seni gerçekten sevmeyen biri için sen nie üüzülesin..hayatını mafedesin?? sen şimdi kahroluosun ya o?umrunda diil..bende senin gibiydim ama karşılksız olduu için deli gibiydim aklımdan çıkmıodu.. ama bi düşün yeterki? kendi kendine sor bu soruları?? herşey karşılklı bu hayatta..aşkta sevgide nefrettde üzüntüde..unutma pls..
Sosyal ağlarda paylaş

zynp walla kişiselin güzin ablası oldun =)) mod mu olsan sen =)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

kendini seni sevmiyen biri için hırpalaman falan boş değil askine hoş bişeyde bi noktada.

Acı cekiyosun aslında kızla/erkekle ilgili olmıyan bir suru sucun içinde gayet ucuz bi bedel odiyip, yeterince acı cektiğini düşünmeye başlayınca cıkıyosun kıvrıldığın köşeden falan rahatlamış oluyosun.

Duşda ağlamak bi noktada kacırılmaması gereken bir fırsat.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 03 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
şmdi bişi sölicem ama sorry; bu kız seni gerçekten sevmemiş o zaman..seni gerçekten sevmeyen biri için sen nie üüzülesin..hayatını mafedesin?? sen şimdi kahroluosun ya o?umrunda diil..bende senin gibiydim ama karşılksız olduu için deli gibiydim aklımdan çıkmıodu.. ama bi düşün yeterki? kendi kendine sor bu soruları?? herşey karşılklı bu hayatta..aşkta sevgide nefrettde üzüntüde..unutma pls..

Ya şöyle konulara sevmemiş, etemiş, yapmamış yazmayın.

Bırakın önüne bak falan diyin, başka hatunlar denk gelicek diyin.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

fortin şunu unutma kavga her zaman kötü değildi senden tamamen kurtulmak isteseydi engellerdi tek yapman onu rahat bırak ve biraz süre ver o zamanda kendine uğraş bul diğer pati üyesinin dediği gibi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 03 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
kavgaya gelemeyen bir yapım var, alttan alamadım mı kötü şeyler olur.
Canın sağolsun, başkasını bulursun.

çok alttan aldım ben zaten ilk defa üstüne gittim üç hafta içinde ilk defada kavga etti yani bilmiyorum başından atmak istedi belki de neyse napalım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

muattab olma.sen kendi işine bak.o bi süre sora gelir sana.o zamanda sen dersin beni unutmayacalıs seni istemiyorum die
ha gelmiyebilir tabi.ama sevdiyse gelir.sen git başkasını falan bul.onla ilgilen.[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

3 hafta ? ben 1 yıldır onsuzluğa alışmaya çalışıyorum...
zamanla geçer.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...