fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hayatımda ilk defa gerçekten çok sevdiğim ilk defa gerçekten aşık olduğum insan benden ayrıldı ikinci defa ilkinde bir ay kadar çıktık sonra ayrıldı 3 hafta sonra tekrar çıkmaya başladık benim çabalarım sonucu ama aradan tekrar bir buçuk ay geçti tekrar benden ayrıldı ve ayrılma nedeni bile söylemedi doğru düzgün neden ayrıldığını tam olarak hiç bilmedim... Şimdi tekrar aradan 3 hafta geçti unutmaya çalıştım 8-9 gün bir arkadaşta kaldım o da yetmedi iki hafta bodruma gittim oraa unuturum umuduyla ama orada da ona bağlandım tatilim zehir oldu... O ise beni artık istemiyor bunu biliyorum bana da artık unutmamı vazgeçmemi söylüyor... Ben napıcam bu durumda hiç bilmiyorum bütün gün dumur bir şekilde geziniyorum ortalarda hiçbir amacı kalmayan bir insan gibi... Şimdi bana unut boşver değmez diyceksiniz baştan söyleyeyim unutamıyorum o da benle tekrar birlikte olmak istemiyor ben şimdi ne yapmalıyım hayatım çok anlamsız geliyor artık...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 next anacim next. onundeki maclara bakican.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aşk diye birşey yoktur unutursun zamanla ama o zamana kadar çok acı çekiceksin özlemden dolayı en kötü zehire kapılmışsın pff[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 unutmakla ilgili bi ton topik var bunları kullanabilirsin. ayrıca kendine bi uğraş bul. bırak sevdiğini.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eet zor olr unutmak, onu dusunmemeye calis eger aklina geliosa devamli kotu yonlerini fln dusun bi sekilde sogumaya bak ondan.. en onemlisi ise gorusmeyin. onu gorursen daa da fena batarsin..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: fortinbras, 02 Ağustos 2005 23:45 tarihinde demiş ki: benden ayrıldı ikinci defa ilkinde bir ay kadar çıktık sonra ayrıldı 3 hafta sonra tekrar çıkmaya başladık İp burda kopmuş. Kasmaya gerek yok. Neden senin çabaların sonucu ? Bırak o çaba göstersin... Tek tesellim bu. said: Zegna, 02 Ağustos 2005 23:46 tarihinde demiş ki: onundeki maclara bakican. [signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu denilenlerin hepsinin zıttını yapıyorum desem... kafama takılıyor arıyorum onu hep düşünüyorum görmek istiyorum biliyorum yanlış bunlar ama yok zaten battık iyice yani...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Unutamamak diye birşey yok onsuzluğa alışmak var.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 peki bu alışma süreci nedir peki olmuyor yok öyle birşey sanki...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Zamanla unutursun ama bu kısa bir zaman olmayacak şimdiden kendini alıştır sadece uzun bir zaman diliminde bundan kurtulabilirsin ama daha fazla sıkıntı içine sokarsan normal yaşamına zarar verirsin dikkatli ol[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 şmdi bişi sölicem ama sorry; bu kız seni gerçekten sevmemiş o zaman..seni gerçekten sevmeyen biri için sen nie üüzülesin..hayatını mafedesin?? sen şimdi kahroluosun ya o?umrunda diil..bende senin gibiydim ama karşılksız olduu için deli gibiydim aklımdan çıkmıodu.. ama bi düşün yeterki? kendi kendine sor bu soruları?? herşey karşılklı bu hayatta..aşkta sevgide nefrettde üzüntüde..unutma pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 zynp walla kişiselin güzin ablası oldun =)) mod mu olsan sen =)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kendini seni sevmiyen biri için hırpalaman falan boş değil askine hoş bişeyde bi noktada. Acı cekiyosun aslında kızla/erkekle ilgili olmıyan bir suru sucun içinde gayet ucuz bi bedel odiyip, yeterince acı cektiğini düşünmeye başlayınca cıkıyosun kıvrıldığın köşeden falan rahatlamış oluyosun. Duşda ağlamak bi noktada kacırılmaması gereken bir fırsat.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: zynp, 03 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki: şmdi bişi sölicem ama sorry; bu kız seni gerçekten sevmemiş o zaman..seni gerçekten sevmeyen biri için sen nie üüzülesin..hayatını mafedesin?? sen şimdi kahroluosun ya o?umrunda diil..bende senin gibiydim ama karşılksız olduu için deli gibiydim aklımdan çıkmıodu.. ama bi düşün yeterki? kendi kendine sor bu soruları?? herşey karşılklı bu hayatta..aşkta sevgide nefrettde üzüntüde..unutma pls.. Ya şöyle konulara sevmemiş, etemiş, yapmamış yazmayın. Bırakın önüne bak falan diyin, başka hatunlar denk gelicek diyin.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben doruları sölüorum bidefa..herkesin kendi düşüncesi.. ama bazı şeyler gerçektir..seven insan birçok şeye katlanır.. karşındaki sevdiin sana naprsa yapsın seviosan katlanırsın ama sevdiinide biliosan seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 demin de msn de kavga ettik malum kişiyle hoşçakal dedi ve çıktı gitti sanırım artık tamamen kaybettim gibi birşey neyse artık hiçbirşeyin anlamı yok umarım bu köşede fazla takılmam dediğin gibi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aramıza hos geldin arkadasım[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 fortin şunu unutma kavga her zaman kötü değildi senden tamamen kurtulmak isteseydi engellerdi tek yapman onu rahat bırak ve biraz süre ver o zamanda kendine uğraş bul diğer pati üyesinin dediği gibi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu doğru bak.. bırak herşey bi sakinleşsin o da belki hatasını anlar onunda sorunları var olabilir o yüzden onun gerçek düşüncesini zaman gösterecek sen üzülme ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kavgaya gelemeyen bir yapım var, alttan alamadım mı kötü şeyler olur. Canın sağolsun, başkasını bulursun.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: FallenAngeL, 03 Ağustos 2005 01:06 tarihinde demiş ki: aramıza hos geldin arkadasım hoşbulduk[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 03 Ağustos 2005 06:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Prawler, 03 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki: kavgaya gelemeyen bir yapım var, alttan alamadım mı kötü şeyler olur. Canın sağolsun, başkasını bulursun. çok alttan aldım ben zaten ilk defa üstüne gittim üç hafta içinde ilk defada kavga etti yani bilmiyorum başından atmak istedi belki de neyse napalım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 muattab olma.sen kendi işine bak.o bi süre sora gelir sana.o zamanda sen dersin beni unutmayacalıs seni istemiyorum die ha gelmiyebilir tabi.ama sevdiyse gelir.sen git başkasını falan bul.onla ilgilen.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 3 hafta ? ben 1 yıldır onsuzluğa alışmaya çalışıyorum... zamanla geçer.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bence geçmez ne kadar bunu dediğim için kızarsan kız gerçekten seviyorsan unutamazsın[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar