k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet arkadaşlar sobee nin üzerinde çalıştığı İstanbul ilk türk mmo oyunu olacak websitesine http://www.sobee.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz. Oyunda iki adet irk olacakmis insanlar ile goblinler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evet uzun zamandır dolaşıyor... istanbulun bir çok önemli yerini oyunda görebilecekmişiz ben beta teste alınmıştım sanırım girmek nasip olmadı :/ beta test başladımı onuda bilmiyorum daha izleyemedim bu oyunu pek :P oyunda kendi büyülerimizi hazırlıyabileceğiz bir çok şeyi yapabileceğiz... Güzel gözüküyor..[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sitede sslerde var mesela[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: [ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın [ /quote ] Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 thelastmage var benim bildiğim ilk türk mmorpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 evet ilk tlm dir.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hala özlerim tlm yi ama kişi kalmamış 3d yaptılar biras oyunu ama hala güzel bide kişi olsa çok güzel oynanır ya kişi var yada ben yanlış zamnda girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tlm izometrikken baya zevkliydi.. Cok lag olurdu ama zevkliydi :)[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 nesi zevkliydi ultima bile onun yanında 3d kalıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 3d olmayınca kötü mü oluyor bi oyun ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne oyunlar bilirim 2d olup ne 3d oyunlara taş çıkartcak (hepside mmorpg bakınız : dofus, maple, bla bla .. )[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: k-Potti, 26 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki: nesi zevkliydi ultima bile onun yanında 3d kalıyodu. Sen oyundan ne anlarsın ya.. Şöyle tiplere fitil oluom.Herif Grafiklerine bakıo AHA UBER SALDIRALIM! oyun hack&slash den ileri gitmiyor.Mu online,Knight online... Sen şimdi Knight online a süper de dersin lol...[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tlm süperdir be ne diyo bu lan sinir oldum bak şimdi türk oyunu bu türk oyunu sana kötü bile görünse gurur duyman lazım ilk mmorpg çünkü türkiyede hiç mmorpg nasıl yapılır diye birşey bilinmezken ortaya çıktılar ç vede tlm yi yaptılar sen şimdi elin gavurunun knight online ını mu online ını daha çok sevip oynuyosan vede buna kötü bu oynanmaz bile çöp gibi bir yorum getiriyosan ben senin türk olduğundan şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Rp zorunlu ahh ahh.. 2 kale vardı biri yukarda diğeri aşşada.. off tlm tlm sonra geliştirdiydi 3d yaptıydı binaları baya güzeldi.Oynayamıyordum ama kablonetle deli gibi lag oluyordu.Adsl de sorun olmuyordu.Ata binerdik Kaçarıdm ben hep :D[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sadece ben basmadım değil mi?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: MysterySpectre, 27 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: tlm süperdir be ne diyo bu lan sinir oldum bak şimdi türk oyunu bu türk oyunu sana kötü bile görünse gurur duyman lazım ilk mmorpg çünkü türkiyede hiç mmorpg nasıl yapılır diye birşey bilinmezken ortaya çıktılar ç vede tlm yi yaptılar sen şimdi elin gavurunun knight online ını mu online ını daha çok sevip oynuyosan vede buna kötü bu oynanmaz bile çöp gibi bir yorum getiriyosan ben senin türk olduğundan şüpheliyim illaha Türkler yaptı diye dahamı çok sevmek zorundayım Tlm yi bana hitap etmedi ben beğenmedim Knight online ı bilmem ama Mu çok daha kaliteli bir oyun. Ha adam çıkarsın Tlm yi piyasaya, giderim alırım oynarımda sırf adam para kazansın ilerde daha büyük bütçeyle oyunlar yapsın diye. Türk lük meselesine girme bence seni bu konuda muhattab bile görmem saçma sapan bu tür şeylerde Türkçülük ilkesinden bahsedemezsin karşındakinin kim oldugunu bilmeden ve oyun gibi saçma sapan konulardan bahsedersen, önümüzde ne sorunlar varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 siz böyle yaparak daha çok kendinizi kandırırsınız . ( oyunu gerçekten sevenler olabilir onlara lafım yok ) İlla Türkler çıkardı diye böyle konuşursan anca kendini avutursun, ve bir adım ileri gidemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tabii doğru diyorsun renkler ve zevkler tartışılmaz. ama bence mu online daha iyi diyorsun öyle gerçekten iyi ama o oyunda bi konuşma mekanı bulabilirmisin türkler arasındaki yardımlaşmanın olduğunu anlayabilirmisin vede konuyu değiştirme heralde sen yapıyosun bu istanbul u ilk mmorpg oyunu diye onun için 2. olduğunu görünce hemen laf ettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 güzel bi şeye benzio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ona Bakarsan Ultima Genelde 2d Oynanır(3d ninde 2den pek farkı yok) ama ultimada edindiğin dostluklar,yediğin kazıklar falan knight takinin yanına yaklaşabilirmi? kendi adıma hayır diyorum. ve kasmaya üşenmesem şimdi başlarım ultimaya ama eskide kaldı artık mmo lar sardı çevremizi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: MysterySpectre, 27 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: tlm süperdir be ne diyo bu lan sinir oldum bak şimdi türk oyunu bu türk oyunu sana kötü bile görünse gurur duyman lazım ilk mmorpg çünkü türkiyede hiç mmorpg nasıl yapılır diye birşey bilinmezken ortaya çıktılar ç vede tlm yi yaptılar sen şimdi elin gavurunun knight online ını mu online ını daha çok sevip oynuyosan vede buna kötü bu oynanmaz bile çöp gibi bir yorum getiriyosan ben senin türk olduğundan şüpheliyim Türklerin çıkardığı bir oyunu beğenmedi diye adamı linç etseydiniz bari...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 zuhuhaha engin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar