Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk türk mmo oyunu İstanbul

k-Potti

Öne çıkan mesajlar

evet uzun zamandır dolaşıyor... istanbulun bir çok önemli yerini oyunda görebilecekmişiz ben beta teste alınmıştım sanırım girmek nasip olmadı :/ beta test başladımı onuda bilmiyorum daha izleyemedim bu oyunu pek :P oyunda kendi büyülerimizi hazırlıyabileceğiz bir çok şeyi yapabileceğiz... Güzel gözüküyor..[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
k-Potti, 26 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
nesi zevkliydi ultima bile onun yanında 3d kalıyodu.

Sen oyundan ne anlarsın ya.. Şöyle tiplere fitil oluom.Herif Grafiklerine bakıo AHA UBER SALDIRALIM! oyun hack&slash den ileri gitmiyor.Mu online,Knight online... Sen şimdi Knight online a süper de dersin lol...[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Sosyal ağlarda paylaş

tlm süperdir be ne diyo bu lan sinir oldum bak şimdi türk oyunu bu türk oyunu sana kötü bile görünse gurur duyman lazım ilk mmorpg çünkü türkiyede hiç mmorpg nasıl yapılır diye birşey bilinmezken ortaya çıktılar ç vede tlm yi yaptılar sen şimdi elin gavurunun knight online ını mu online ını daha çok sevip oynuyosan vede buna kötü bu oynanmaz bile çöp gibi bir yorum getiriyosan ben senin türk olduğundan şüpheliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Rp zorunlu ahh ahh.. 2 kale vardı biri yukarda diğeri aşşada.. off tlm tlm

sonra geliştirdiydi 3d yaptıydı binaları baya güzeldi.Oynayamıyordum ama kablonetle deli gibi lag oluyordu.Adsl de sorun olmuyordu.Ata binerdik Kaçarıdm ben hep :D[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MysterySpectre, 27 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
tlm süperdir be ne diyo bu lan sinir oldum bak şimdi türk oyunu bu türk oyunu sana kötü bile görünse gurur duyman lazım ilk mmorpg çünkü türkiyede hiç mmorpg nasıl yapılır diye birşey bilinmezken ortaya çıktılar ç vede tlm yi yaptılar sen şimdi elin gavurunun knight online ını mu online ını daha çok sevip oynuyosan vede buna kötü bu oynanmaz bile çöp gibi bir yorum getiriyosan ben senin türk olduğundan şüpheliyim

illaha Türkler yaptı diye dahamı çok sevmek zorundayım Tlm yi bana hitap etmedi ben beğenmedim Knight online ı bilmem ama Mu çok daha kaliteli bir oyun. Ha adam çıkarsın Tlm yi piyasaya, giderim alırım oynarımda sırf adam para kazansın ilerde daha büyük bütçeyle oyunlar yapsın diye. Türk lük meselesine girme bence seni bu konuda muhattab bile görmem saçma sapan bu tür şeylerde Türkçülük ilkesinden bahsedemezsin karşındakinin kim oldugunu bilmeden ve oyun gibi saçma sapan konulardan bahsedersen, önümüzde ne sorunlar varken.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii doğru diyorsun renkler ve zevkler tartışılmaz. ama bence mu online daha iyi diyorsun öyle gerçekten iyi ama o oyunda bi konuşma mekanı bulabilirmisin türkler arasındaki yardımlaşmanın olduğunu anlayabilirmisin vede konuyu değiştirme heralde sen yapıyosun bu istanbul u ilk mmorpg oyunu diye onun için 2. olduğunu görünce hemen laf ettin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ona Bakarsan Ultima Genelde 2d Oynanır(3d ninde 2den pek farkı yok)

ama ultimada edindiğin dostluklar,yediğin kazıklar falan knight takinin yanına yaklaşabilirmi?

kendi adıma hayır diyorum.

ve kasmaya üşenmesem şimdi başlarım ultimaya ama eskide kaldı artık mmo lar sardı çevremizi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MysterySpectre, 27 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Türklerin çıkardığı bir oyunu beğenmedi diye adamı linç etseydiniz bari...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...