Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW cdsi alıcam aklımda kalan bir kaç soru...

Brave

Öne çıkan mesajlar

Trde D&R bayilerinde wow cdsi kalmamış kalsa bile 90 milyon falan diolar çok pahalı geldi yurt dışından getirtsem daha ucuza geliyor.Acaba wow cdsini yurt dışından getiren varmı getirdiyseniz hangi siteden ve fiyatları ne alemde.son olarak ben bi site buldum bu sitede baya fiyatı ucuz

http://www.sendit.com/circle/search?words=World+of+Warcraft&f=all

adres bu fakat yollamazlar die korkuyorum daha önceden hiç alışveriş etmediğim bi site sonra yollasalar bile aca cd keyi kullanılmış çıkabilirmi die şüphelerim var.
bu siteden alış veriş eden biri varsa eğer bi izlenimlerini anlatırsa sevinirim

saygılarımla Brave
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu 2 haftadir bunlarla ugrasiyorum :)
*bi kere ebay'de EU CDkeyi yok, hep US...
*direk cd key alirimi diyorsan : https://gamersloot.net/catalog/index.php?cPath=133_130 ama bence pahalı. $79.95
*sendit.com'daki PREORDER!! adamların eline 12 ağustosta geçcek. Sana da 19 u gibi
*şu anda bi forumdaki tavsiye ile www.gameseek.co.uk'den verdim. umarım sağ salim elime ulaşır :)
*gameloaded.co.uk'i hic onermem[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 03 Ağustos 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
yalancı kim cekmiş o kadar patch'i bi ka dakkada, bı kaç dakkada gırıyolarmış oyuna... nıt nıt nıt

Geyik olduğunu varsayıyorum :D. Ama yine de bir not:

Patch çekmek için account gerekmiyor. Client'i yükleyin. Oyuna girin, account ve password kısmına istediğinizi sallayın "sşajdşj" gibisinden. Bastığınızda patch yüklemeye başlar.

Torrent ya da ftp yardımıyla bile indirilir o ayrı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion

[Bu mesaj Mirage tarafından 03 Ağustos 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mardoX, 03 Ağustos 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
*şu anda bi forumdaki tavsiye ile www.gameseek.co.uk'den verdim. umarım sağ salim elime ulaşır :)

ben de gameseek.co.uk'dan vermiştim 9 şubatta... üzerindeki damgalara bakılırsa 2. gün istanbul'a gelmişti ama izmir'e ulaşması için 12+2 gün geçmişti.

müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor.[signature][hline]Indeed!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brave, 03 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
Preorder denen olay yeni versiyon falanmı ne oluyo ??

Hayır, preorder, önsipariş demek. Yani adamların elinde oyun yok, oyun geldiği zaman sana yollayacaklar. Sıraya girmek gibi birşey. Parayı da oyunu yolladıkları zaman çekerler sanırım. Amazon.com bu şekilde çalışıyor. Ama Amazon Türkiye'ye oyun satmıyor malesef.[signature][hline]Remat
Level 40 Human Paladin, Emerald Dream

My Honor is my Life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...