oper Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Allah gostermesin hadi ilk sen ölürsen nolucak?? :D
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: OneWayStreet, 30 Temmuz 2005 16:26 tarihinde demiş ki: peki kolayla deterjan leke üstündeyken deterjana dönüşüyorsa kola ile deterjan kola kutusundayken kolaya dönüşüyor mu? bir de niye kasiyorsunuz ki anneniz temizlesin zhahahahah[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: BabacumMostors, 30 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki: said: Wanqhinox, 30 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki: 5-Crom Tamponlarindaki Pas Lekelerini Yok etmek için: Arabanin tamponunu colaya batirilmis bir sigara paketi içindeki aliminyum folyosuyla iyice ovun pas lekeleri gidecektir sadece bu maddede başarılı diğerlşerinde başarısız Discovery kanalında "might busters" test etti onayladı babacuğum myth busters olacaktı ,düzeltmek bize düşmesede dayanmaz gönül böyle işe. :][signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nasıl işiyim ? böhühühühüüüüh görmemezlikten gelin ...[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Valla tek tek hepsini okumadım ama bilmiyorum yazıldımı. Kola çok iyi lavabo açar.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Duke_Guybrush, 30 Temmuz 2005 15:46 tarihinde demiş ki: said: Cermy, 30 Temmuz 2005 15:11 tarihinde demiş ki: şu kolayı karalama kampanyalarına felaket kıl oluyorum. kardeşim normal bi insan gibi günlük kola sınırlarını aşmadan içen , ve kola yüzünden ölmüş bi adam varmı? belki de kemik erimesi ya da sen bul bir hastalık, onun sebebi koladır da haberimiz yoktur? yakında cep telefonlarının zararlarının ortaya çıkacağı gibi kolanınkiler de çıkar. hatta çıkmıştır saklanıyor bile olabilir. Kolanın zararları açıklansa bile satışları düşmez bence.Sigaranın zararları bile o kadar çokken hala insanlar deli gibi içiyorsa kola da içerler.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
Öne çıkan mesajlar