knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya emule'den jedi knight 2 çektim. 3 dosya halinde. 1. IMAGE.img (738mb) 2. IMAGE.sub (30,1mb) 3. IMAGE.CCD (773byte) ben bunu nası cd'ye yazıcam anlamadım.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 olm sub ne yaw? film deil ki bu alala..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ALCOHOL!!! sub o tür uzantılarda olan bişi bilmiyorum ama var işte :) Alcohol 120% kullan yaz
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 daemon tool 3.47[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Clone cd'yi makinene kur, image yazdirma bolumunden yazdir..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 daemon tools veya alchohol sırf mount etmek için deil mi ya? neyse clonecd ile hallettim[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Öne çıkan mesajlar