KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu[Bu mesaj KingMadboy tarafından 03 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 480 chest var adamda... daha neler neler çıkarır :)[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya sence 60+ tepmle kac kere bitmiştir? ben esyadan bahsetmiyorum! 480 chest imkansız[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ohara 480 tane chest grade 1 hemde :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Birileri dupe yapmayı öğretsinde bizde başlayalım... :-)[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 03 Ağustos 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Burada yazıyor :-)[signature][hline]we r the n00bz
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Murtaza, 03 Ağustos 2005 05:44 tarihinde demiş ki: Burada yazıyor :-) Bi oyunda herşeyi bilcez diyede bişey yok :) Dupe eksik kalsın :-) [signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 03 Ağustos 2005 05:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ahahahahaha Süperdi :)[signature][hline]we r the n00bz
bY_baD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu adam o chestleri yasa dısı yolla yapmıs tır kesin oburturlu nası yapa bilirki zaten 480 kere forgetten temple bitmişmidir acep bide hepsi blue chest Alla Alla. respect.
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 60+ forgotten temple bugüne kadar 7 kez yapıldı en son 3 hafta önce falan futulity ve ekibi yaptı,herkes gibi benimde dikkatimi chestler çekti,buna yuh denmez tabi,ananas avradas koyımbas denir:D:D:D:D
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çok çalışmam lazım çook..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ohannesbigmacmenu denir buna[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ohannesbigkingxxxxlmenu nedir bap[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yoksa sız dupe bıttı mı sandınız :=)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 walla bi dupe yöntemi biliyorum itemi bi saatte 10 a katlıyosun ama etik değil
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: holigun, 04 Ağustos 2005 11:55 tarihinde demiş ki: walla bi dupe yöntemi biliyorum itemi bi saatte 10 a katlıyosun ama etik değil Etik olan bir dupe yötemimi var. :) :)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx
marinda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu biraz entersan geldi adamda 1milyar war yanında taşıyo onası oldu yeni patch falan mı geldi[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:2k öldü.......
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: holigun, 04 Ağustos 2005 11:04 tarihinde demiş ki: 60+ forgotten temple bugüne kadar 7 kez yapıldı en son 3 hafta önce falan futulity ve ekibi yaptı,herkes gibi benimde dikkatimi chestler çekti,buna yuh denmez tabi,ananas avradas koyımbas denir:D:D:D:D vıyyy uydurma oldu bu bu hafta sadece 2 kere bitirdik ve hiç birinde futuluty mutulity yoktu! bu hafta aslında 4 kere bitti fakat 2 si buglu oldugundan chest alamadık! ama o dupecii :D hemde dupeci kralı!![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aa adı ron's staffmış arkadaşımda var bu japkoda ismini bilmiyorduk süper ya :=) beyler şöyle diyim bundan deli aletlerde var hazır olun...
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 la adam sen bu hafta dion senin bu hafta bitirdiğin 46-59 olmasın ben ayrıca 3 hafta önce dedim hayret bişey ya
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dupe yapmayı biliyorum ama burda anlatmam yasak olmazmı ? olmazsa ayrı bi başlıkta açıyım
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 olmaz anlatta o postun altına bütün pati küfür yazar sitres atar.bende dahil olurum. benden söylemesi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Öne çıkan mesajlar