Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dun aksamdan beri Telsim hattim zar zor araniyor, bazen her zaman durdugu ve cektigi yerde dakikalarca cekmiyor, biri mesaj atmaya kalktiginda numara kullanimda degil diyor. Benim sagi solu aramamda, mesaj gondermemde ise herhangi bir sorun yok. Kontor falan da yeni yukledim, hani blokaj benzeri birsey sozkonusu degil, zaten ben ariyorum aranamiyorum, blokajin tersi :) Bugun de gecmezse arayacagim musteri hizmetlerini de, daha once veya benle beraber basina gelen var mi diye merak ettim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bosverin, bana mesaj atmaya calisan kisinin mesaj merkezi numarasi kaymis ondanmis ehe.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar