Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal muzik

DeJa-Vu

Öne çıkan mesajlar

sizce metal insanı gercekten agresif yapıo mu bana bunu analitik geo. hocam söledi üstümde blind guardianın t-shirt ü wardı simsiyah fln biliosunzdur.
geldi
hmm sen agresif deilsin pek ama metal insanı agresif yapar fazla dinleme bak insanlar ne guzel pop dinlio
dedi
o anda o kadınının saçını başını yolmak içimden öyle bi geldi anlatamam!
kadın bilio herseyi americada yasamıs bilmem kac yıl orda pop iimis fln dio banane ya ! alla allaa
neyse konuyu sapıttık sizce
metal insanı agresif yapıo mu ?[hline]Iron Maiden Forever !!
Sosyal ağlarda paylaş

bence aksine agresif insanı biraz daha sakinlestirir[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-No, dude it's christmas.
-Oh, then what's Halloween about?
-Costumes and candy...
-Oh...

Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle konuya metal müzik olarak değil, müzik olarak bakalım.

Bazı müzikleri atalım dışarı, ve gerçek yapılan müziğe bakalım, duygu dışa vurumu için. Mesela Anathema - One Last Goodbye Doggy nin bigün söölediği dooruysa (ki ööledir, güvenirim DOggy e müzik konusunda) vokalin ölen annesi için yazdığı bi müzikti, To Bid You Farewell duyumlarıma göre onu aldatan sevgilsi için yazdığı bir şarkıydı Mikael'in (Opeth), e ben mesela To Bid You Farewell'i intihar eden arkadaşıma adadım, One Last Goodbye ı da aşık olduğum kişiye. Tamam ikisi de pek öyle metal terimine giren şarkılar değil, ama müzik onlarda, ve duygu dışa vurumu içinler.

Şimdi sırf adam bol elektro kullanıyor, baterist ölümüne abanıyor ve vokal böğürüyor diye, meal müzik nefret mi doğurur? Hayır, al işte, Avril Lavigne'in Chop Suey cover ı, kız orda da böğürüyo, böğürmek resmen, 8 yaşındaki kuzenimin çığlıkları daha güzel geliy ses olarak, asıl onu dinleyince nefret ediyorsunuz. Ben pop dinleyince deliriyorum, anlamsız müzik parçası

Hocana naapacaksın biliyomusun?
Önce Opeth - Benighed dinleteceksin ad vermeden, hmm b kimmiş falan diicek sana
sonra bu da aynı grubun müziği diiceksin, Demon of the Fall u dinleteceksin, yiyorsa Opeth e nefret ettiriyor desin...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Sosyal ağlarda paylaş

Metal müzik,şöyle agresif yapabilir;

Bilmedigin olayları bir müzik grubu sayesinde ogrenebilirsin.Mesela atıyorum,dunya'nın eskiden nasıl yonetildigini anlatan bir şarkıyı dinleyerek dunya'nın yonetiliş şekline kızıp,agresif olabilirsin.

Ama o an için agresiflik kötü degildir.Gerçekleri gördügün için kızmışsındır.Bu da dogal.
Sosyal ağlarda paylaş

kimseyi okumadım direk olarak ilk mesajı sadece (bi de doggy ninki onu zaten görüosun direk cewabı alıosun konu bitio tamam da..)
şimdi o kadının çok şey bildiini mi sanıosun sen ? :)
2 örnek wericem.
1- dersane fizik hocam.. türkiye matematik 1. liği war amerikada eğitim görmüş hede falan. ama adam frp ye çocuk işi falan dio.
2-bilgisayar mühendisi. bi bankada çalışıo tanıdıım. 40 yaşında bi de hmn söliim. bu da dışarda okumuş falan. adam frp oynuo ki grubunda 60 yaşında(fizikçinin yaşı) başka bi mühendis daha war eheh.
yani bunun o çok bilmişlikle alakası yok kişiye göre deişir. kadın poptan hoşlanıo demekki.
söle emsin.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Cannibal corpse la opeth ayni sey degil sonucta
cogu insanin "ha progressive ha death iste metal degil mi" seklinde dusunmesi sonucunda cikan bi dusunce bu.

intihar eden,olen neredeyse herkesin gazeteler sagolsun daha aileici sorunlarina bakilmadan dinledigi muzik turune veya oynadigi oyun turune gore(bkz. FRP) yargilayan ulkemizden daha ne beklenebilir ki?[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Bir death + black dinleyicisi olaraktan pekte agresif olduum sölenemez...en azından dışarıya karşı bi agresifliğim yok..Ama içinmde kopan fırtınaların haddi hesabı yoktur!!! böhüü :D :D[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 12 Şubat 2003 22:27 tarihinde demiş ki:
*!avril e özenir ve chop suey cover ı yapar*

arabaya bindim pick-up
doktora gittim check-up
sisteme girdim back-up[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.

lol :D :D :D[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies
Just to be shunned away by you
Now all I want is to die, no streets of gold in the sky
And I wash my hands of you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 13 Şubat 2003 01:32 tarihinde demiş ki:
bi bok varmis gibi bunalim genclik tribine girerse her nu metal dinleyen genc ve metalikaci boyle olur tabi. zira soyle bir arastirma var isvecli bilim adamlari tarafindan yapilmis;

tahta kurularini inceliyolar ve trash metal albumlerinden olusan bir playlist hazirliyolar. sonuc olarak 4 kat daha hizli tahtaya saldiriyor bocekler. ayni etki alisveris merkezleri muziklerinde de mevcut. yorum sizin..[hline]I know I can't stay by your side forever,
But I know I won't forget your beauty...

Suck My Axe!

metallica cılar la alakası yok
keşke olsa..
korn linkin park yok bilmem ne park yok limp bizkit bunlar yüzünden oldu[hline]Iron Maiden Forever !!
Sosyal ağlarda paylaş

"korn linkin park yok bilmem ne park yok limp bizkit bunlar yani" bunlar agresif gruplar ?

lol hemde arkamla lol...

bu kadar aptal bişeyi ciddiye almışsın birde sormuşsun ilginç..
insanlar sevmedikleri şeylere bok atmayı severler

müzik insanı agresif yapmaz
ama agresif olduğunda ona göre müzik dinlersin

"slipknot dinledim çok kızdım dövücem seni !" , "çok kızgınım çünkü sepultura dinledim" var mı böyle saçma birşey ?[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...
Sosyal ağlarda paylaş

nu metale suçu yüklemeniz ayrı bi arkamla lol söz konusu
öbür metal türleri birşey yapmıyor nu metal yapıyor vay anasını..
yoksa siz nu metal sevmediğinizden olmasın bu düşünceniz ?

olayı tam hatırlamıyorum yanlış olabilir
birkaç manyak adam öldürüp suçu metallica - no remorse a atmışlardı
hmm belki de metal agresif yapıyordur baksanıza dinleyince adam öldürmüşler.. lol ki ne lol.[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...
Sosyal ağlarda paylaş

Metal muzik değil MÜZİK insanı nası olmak istiyorsa öle yapar nasıl bir havadaysan psikolojin ne durumda ise dinlediğin muzik ile rahatlayabilir, bağırabilir veya normal temponu tutabilirsin. Metal muziğe şiddet ile bakan birini kınıyorum. Cahillikten başka bişey olmadığını düşünüyorum.

Cradle of Filth - Dark Blood and Fucking

* kedisini kesmeye gider *

[Bu mesaj Sun_Sword tarafından 14 Şubat 2003 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat boyunca Rock n'Roll ve Klasik nmüzikdinleyen denekler arasındaki ruh hali farklılıkları zamanında ortaya konmuştur.

olay aslında sadece müzikle bitmiyor
olay o andaki ruh halinize de bakar...

adam Murat Kekilli'nin bu akşamölüürm şarkısından sonra intihar da eder
Motzart dinledikten sonra sevgi kelebeği de olur...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...