Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Geçmiş olsun merhem sür yanık merhemi. Yanık acısı kötüdür.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 geçmiş olsun bende bugün elimi pişen kahveye soktum biraz koyulaştı ama acımıyo...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çok dikkatsiz biri olarak .kolum yaniklarla doludur. en son omzumu elimdeki sigarayla yakarak inanailmasi guc bir olayi basardim. hatta bunu yanan t-shortumun kokusu gelene kadar fark etmememde feci bir olaydi. sanirim bir gun sigara icerken evi yakip sigaranin en buyuk zararini kanitliycam.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yanar yanar geçer galyana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 doktora gittim nolur nolmaz die çok onemli bi durum yokmus ama iz kalicakmis nese ufaldi izi onemli bi drum yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gecmiş olsun,sevindim onemli olmadıgına[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: vaniLLe, 14 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki: gecmis olsun. merhem sür. bepantenne falan iyi gelir . o kadar kötü bisi yoktur ya . gecer =) ben yemegin tadina bakcam diye dilimi yakmistim . 3 gün yemek yiyemedim sonra. ben ne zamn dışarda çay içsem mutlaka dilimi yakarım(evde falan olmuyo) ve 3 gün 3 gün acı çekerim şuan bile dilim yanık alla alla[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hemen yanık merhemi falan sur iz cok kalmasin . baya ise yarayan merhemler var o konuda . fazla yandiysa ve merhem surmezsen baya bir iz kalabilir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 huun un elinde tup patlamıstı arkadaslar oradan biliyor.[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet tup yanigi en kotusudur .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben bir kere sıcak sarma yediydim, sarmanın içinde de kaynar su varmış. Bütün yemek borusunu yaktıydım ama iz kaldı mı bilemiyorum tabii[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ohoo uyu sen , suikast düzenlemişler sana ehu. :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sana bişey olmaz ....bigün tırnağın batar bi gün dişin ağırır...bi gün elini yakarsın salla..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 noldu böle yaw 1 ay sonra :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar