LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Aradım bulamadım.. elinde bu güzide grubun mp3leri ve grup hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa bizimle paylaşabilirlermiydi?[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ühühü :,( Bir zamanlar bethlehem in suizid albümü vardı elimde... Onu bi arkadaşıma verdim ve bi daha gelmedi ne netten bulabiliorum nede mp3 çülerde Lütfen bi yardımcı olun ....[signature][hline]Bethlehem i arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Alman Dark Metal grubuymuş İlgimi çekti EDIT: Emule'de albumlerı mevcut.!!!(razorback 2 kanalı) [Bu mesaj BlaCk tarafından 03 Ağustos 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bandwith 1 gözüküyo sıraya alıo ama 3 haftada sadece 1 şarkı indiriyo ve oda suizid albümünden deil... 2 haftadır 7/24 dinliorum :([signature][hline]Bethlehem i arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yokmu eline bethlehemin albümleri olan 1 insan ??? :([signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar