Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Arkadaşlar yeni usko yu kurdum japon oynuyordum.Yınede japon oynuycam ama bu uskoya giremiyorum.Sürekli hata veriyor.Aynı hatalar.Sorun bendemı yoksa herkesde aynı sorun varmı ?Laucher i acıyorum security uptade yapıyo sonra login server connection failed oluyo.Normal launchersiz girmeye calısıyorum o zamanda başka bi hata. resimleri: [spo1=resim1][/spo] [spo2=resim2][[/spo] napmam lazım ? SPOILER BY SPHERE :)[Bu mesaj Sphere tarafından 04 Ağustos 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 herkes aynı su anda mynette okey oynuyom :D beklerim herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 res attılar gelır brzdan.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oh demekki sorun bende degil.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 girebilen warmı yaw.kaç saaat oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar