Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şahanın sonunda çalan müzik

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

sabırım müziğe açmak daha uygun

dün ilk defa şahanı izledim, son jenerikte bi ğparça çalıyodu. bariz power metal gibi. scream vocaller falan da var

bu şarkının adı ne acaba?

(içimden bi ses helloween - i want out diyo ama emin değilim)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

Şahan'ın programının sonunda jenerikde calan sarkılar her bolumde degısıyor. Yani her program bitisinde farklı sarkı calıyorlardı.

O yüzden izledigin bölümün kacıncı bolum oldugunu falan soylemen lazım anca ozaman yardım alabılırsın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 04 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
Şahan'ın programının sonunda jenerikde calan sarkılar her bolumde degısıyor. Yani her program bitisinde farklı sarkı calıyorlardı.

O yüzden izledigin bölümün kacıncı bolum oldugunu falan soylemen lazım anca ozaman yardım alabılırsın.

of işte bundan korkuyorum

dün akşam gösterdilerde tekrardır heralde

berkut muydu neydi "hasan ile ayşe" gibi bir şakrı söylüyordu onu hatırlıyorum bitek[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...