Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sabırım müziğe açmak daha uygun dün ilk defa şahanı izledim, son jenerikte bi ğparça çalıyodu. bariz power metal gibi. scream vocaller falan da var bu şarkının adı ne acaba? (içimden bi ses helloween - i want out diyo ama emin değilim)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Şahan'ın programının sonunda jenerikde calan sarkılar her bolumde degısıyor. Yani her program bitisinde farklı sarkı calıyorlardı. O yüzden izledigin bölümün kacıncı bolum oldugunu falan soylemen lazım anca ozaman yardım alabılırsın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: BlaCk, 04 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki: Şahan'ın programının sonunda jenerikde calan sarkılar her bolumde degısıyor. Yani her program bitisinde farklı sarkı calıyorlardı. O yüzden izledigin bölümün kacıncı bolum oldugunu falan soylemen lazım anca ozaman yardım alabılırsın. of işte bundan korkuyorum dün akşam gösterdilerde tekrardır heralde berkut muydu neydi "hasan ile ayşe" gibi bir şakrı söylüyordu onu hatırlıyorum bitek[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iron maiden ın bi şarkısı diolardı ama gereksiz bi post oldu sanırım eheh[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yok yok iron maidem olsa bilirdim[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar