Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım! Herşeyi yapmama rağmen "connecting..."de kalıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben her ne kadar bu tür koda dayalı işlerde başarılı olamasam da sizin sitedeki sphere kurulum yazılarını görünce hemen işe koyuldum.

Sphere 0.55i'yi C:'ye kurdum, Sphere.ini'yi dediğiniz şekilde değiştirdim, sphereaccu.scp'ye oyuna girmek istediğim account'u ve şifresini koydum, Ultima Online klasöründeki login.cfg'ye serverın IP'sini ve port'unu dediğiniz şekilde yazdım.

Clienti açıp belirttiğim account'u ve şifresini yazıp bağlan dediğimde connecting diyor sonra verifying account oluyor ondan sonra sunucunun adı çıkıyor ona tıklıyorum bi daha "connecting..." yazıyor ve öyle kalıyor. Dakikalarca bekledim ama bişey değişmedi.

Sphere'e baktığımda da "ERROR:94:Bad Msg Eat 65 bytes, prv=0c5" yazıyordu.

Sorun ne olabilir? Acaba ben client'de mi bir sorun yaşıyorum?
Benim kullandığım client http://www.dbsource.net/clients.htm 'den indirdiğim 1.25.37f

Bana bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim, çaresiz kaldım...[hline]Adventure is my life...
Ultima Online is the best!
Mesaj tarihi:
Bu arada internete girince server'a girebiliyorum, connecting'de kalmıyor. Bu sefer de creating character'de kalıyor :) İnternete girmeden sunucuyu açabilmek için ne yapmalıyım?[hline]Adventure is my life...

[Bu mesaj Rythmus tarafından 15 Şubat 2003 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sorunu ben kendi kendime çözdüm yardımınıza gerek kalmadı yine de baktığınız için sağolun :)[hline]Adventure is my life...
  • Yeni Oluştur...