ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Freddie Mercury - Queen mikael stanne - dark tranquillity axl rose - guns n roses amy lee aklıma gelenler bunlar.. he bide nightwish - tarja turunen.. hepsinin hastasıyım. :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 anneke van g... unuttm yazilisini christina scabbia.. bu kadina asiigm.... Liam Gallagher Aaron Stainthorpe benm efsanem...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 chester kimdir yaw[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mikeal yardım alıyor gibi brutalde ama çok iyi[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bu sayılan Queen , Blind Guardian , Nightwish .. Dark Tranquillitylerin yanında amy lee ve chester nedir acaba?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 amy lee (am-ı lii) ve chester (kestir) ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 nerde sebastian bach ? nerde james labrie ? nerde ronnie james dio ? nerde david coverdale ? nerde robert plant ? nerde matthew barlow ? nerde rob halford ? nerde ozzy osbourne ? nerde eric martin? nerde daniel gildenlow ? nerde timo kotipelto ? nerde michael matijevic ? pehhhhhh daha yazardımda üşendim.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 03 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sebnem ferah tabiiki..! ve bide ville valo (HIM).. simdilik bunlar geldi aklima...
Fallen_Elder Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Freddie Mercury(taç tabi ki onda) Axl Rose(cidden ilginç ama süper bi vokali war) Bi de bizim Begüm di mi Can? :P[signature][hline]I walked the avenue till my legs felt like stone; I heard the voices of friends vanished and gone, At night I could hear the blood in my veins, Just as black and whispering as the rain; On the streets of Philadelphia...
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: sirnaber, 03 Ocak 2005 20:09 tarihinde demiş ki: f. mercury'nin yanında bikaç vokal ben de saydım aslında ama sonradan anladım ki ayıp etmişim..onu ayrıca koymak lazım. +1 :) Ayrıca şarjörlü silahla harbi rus ruleti oynanmaz ehue :D Sana gelince Forumumuza yeni gelen genclik :) Can kim ben miyim ? -evet o banaydı- Tabikide Begüm hepsini ezer ama Freddie gene daha iyi :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Fallen_Elder Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mick Jagger? Steven Taylor? İlginç vox[signature][hline]I walked the avenue till my legs felt like stone; I heard the voices of friends vanished and gone, At night I could hear the blood in my veins, Just as black and whispering as the rain; On the streets of Philadelphia...
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 İlginc harbi onlarda çok iyidir :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 enya celine dion loreena mckennit ibrahim tatlıses ( :D ) micheal bolton candan erçetin amy leeeeeeeeeeee :D daha çok varda oooohooooo saysam sabaha kadar sürer[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Freddie Mercury[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hansi Kürsh[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Demise Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Alexi Wildchild..okadar![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
obacan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bishop , Ruby +1 :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 mikael akerfeldt(opeth) ve evet subjektifim!
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Udo Dirkschneider (Accept) King Diamond (Mercyful Fate) Dio (Dio, Rainbow) Christofer Johnsson (Therion) Fernando Ribeiro (Moonspell) Jon Oliva (Savatage)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
enema Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 richard ashcroft beth gibbons[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Candice Night[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hansi hansi hansi adamın sesine hastayım and than there was silence daki korolar bitiriyor beni *!tööööön yo heed and si dı filds of fleeeyms*[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hansi Kürsh (blind guardian) Freddie Mercury (queen) Eric Adams (manowar) katılmamak elde değil hepsine taparıız!![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Corey Taylor - Slipknot Hansi Kürsh - Blind Guardian Freddie Mercury - Quenn Amy Lee - Evanescence James HEDFIELD - Metallica[signature][hline]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 freddy mercury - queen elten john dave mustaine - megadeth chuck schuldiner - death mikael akerfeldt - opeth mikael stanne - dark tranquillity jim kjell - ex-gardenian björn strid - soilwork pain of salvation un vokalisti bide adını bilmiyorum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar