ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Freddie Mercury - Queen mikael stanne - dark tranquillity axl rose - guns n roses amy lee aklıma gelenler bunlar.. he bide nightwish - tarja turunen.. hepsinin hastasıyım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 anneke van g... unuttm yazilisini christina scabbia.. bu kadina asiigm.... Liam Gallagher Aaron Stainthorpe benm efsanem...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 chester kimdir yaw[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mikeal yardım alıyor gibi brutalde ama çok iyi[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bu sayılan Queen , Blind Guardian , Nightwish .. Dark Tranquillitylerin yanında amy lee ve chester nedir acaba?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 amy lee (am-ı lii) ve chester (kestir) ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 nerde sebastian bach ? nerde james labrie ? nerde ronnie james dio ? nerde david coverdale ? nerde robert plant ? nerde matthew barlow ? nerde rob halford ? nerde ozzy osbourne ? nerde eric martin? nerde daniel gildenlow ? nerde timo kotipelto ? nerde michael matijevic ? pehhhhhh daha yazardımda üşendim.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 03 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sebnem ferah tabiiki..! ve bide ville valo (HIM).. simdilik bunlar geldi aklima... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallen_Elder Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Freddie Mercury(taç tabi ki onda) Axl Rose(cidden ilginç ama süper bi vokali war) Bi de bizim Begüm di mi Can? :P[signature][hline]I walked the avenue till my legs felt like stone; I heard the voices of friends vanished and gone, At night I could hear the blood in my veins, Just as black and whispering as the rain; On the streets of Philadelphia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: sirnaber, 03 Ocak 2005 20:09 tarihinde demiş ki: f. mercury'nin yanında bikaç vokal ben de saydım aslında ama sonradan anladım ki ayıp etmişim..onu ayrıca koymak lazım. +1 :) Ayrıca şarjörlü silahla harbi rus ruleti oynanmaz ehue :D Sana gelince Forumumuza yeni gelen genclik :) Can kim ben miyim ? -evet o banaydı- Tabikide Begüm hepsini ezer ama Freddie gene daha iyi :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallen_Elder Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mick Jagger? Steven Taylor? İlginç vox[signature][hline]I walked the avenue till my legs felt like stone; I heard the voices of friends vanished and gone, At night I could hear the blood in my veins, Just as black and whispering as the rain; On the streets of Philadelphia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 İlginc harbi onlarda çok iyidir :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 enya celine dion loreena mckennit ibrahim tatlıses ( :D ) micheal bolton candan erçetin amy leeeeeeeeeeee :D daha çok varda oooohooooo saysam sabaha kadar sürer[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Freddie Mercury[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hansi Kürsh[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Alexi Wildchild..okadar![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bishop , Ruby +1 :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 mikael akerfeldt(opeth) ve evet subjektifim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Udo Dirkschneider (Accept) King Diamond (Mercyful Fate) Dio (Dio, Rainbow) Christofer Johnsson (Therion) Fernando Ribeiro (Moonspell) Jon Oliva (Savatage)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 richard ashcroft beth gibbons[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Candice Night[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hansi hansi hansi adamın sesine hastayım and than there was silence daki korolar bitiriyor beni *!tööööön yo heed and si dı filds of fleeeyms*[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hansi Kürsh (blind guardian) Freddie Mercury (queen) Eric Adams (manowar) katılmamak elde değil hepsine taparıız!![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Corey Taylor - Slipknot Hansi Kürsh - Blind Guardian Freddie Mercury - Quenn Amy Lee - Evanescence James HEDFIELD - Metallica[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 freddy mercury - queen elten john dave mustaine - megadeth chuck schuldiner - death mikael akerfeldt - opeth mikael stanne - dark tranquillity jim kjell - ex-gardenian björn strid - soilwork pain of salvation un vokalisti bide adını bilmiyorum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar