Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya arkadaşlar ben server açtım stara kurallar koydum bi tane de yardımcı owner aldım yanıma o kendin evinden bağlanıyo ben kendi evimden onun pc sinde Hues.pag var galiba p***n ın mış işte koyduğum kuralları o boyadı ben de siyah görünüyodu dedim nabıyosun sen dedi niye ne güzel renk dedim simsiyah yoo dedi ben de çok güzel renkler var dedi böyle biraz tartıştık dedi ki gel bize gösteriyim ben sana renkleri gittim bi baktım süper renkler dediki p***n ın sitesinden hues i indir sen de de gözükür indiriyorum hues i uo ya atıyorum olmuyo hala simsiyah ben o işi nasıl halledicem!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 normal bir client kullanıyorsan pagandan indirdiğin hues.pag in adını hues.mul yap zaten varsa eskisini sil oyle dene.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Online Oyun Merkezi Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 önceki hues.mul u sildim yenisini ekledim ama server ı açarken hues.mul u istiyo paganın hues ini de hues.mul yaptım genede hues.mul dosyasını istiyo neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ooleeeyyy oldu beeee saol vallaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar