Tiger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya Ben Maden Spawnlarını Koydum Adamlar Kazdı Bitti,Ondan Sonra Adamın Evinin Kapısı Kilitli (Small House) Pencerenin Yanından Kapıyı Açıyo,Bide Adamlar Agaç Kesemiyorlar Bunları Nasıl Fixleyecegimi Söylerseniz Çok Sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Resourceleri kontrol et madenler ve ağaçlar için. büyük ihtimalle gerekli olanlar verilmemiştir. ev için ise kapının doubleclick olayını incele bir hatadan kaynaklanabilir. yanlış yazılan bir harf bile buna yola açabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 birinci sorun için arama yaparsan çözüm bulacaksın. ikinci sorun için ise kapılara uzaktan açmayı kapatacaksın. yani kapının scriptinde on=@dclick ekleyerek eğer 2 kareden uzakta ise açma diyeceksin.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fix eventine bunu ekle: on=@itemdclick if ( == t_door) if (> > 1) src.sysmessage kapiya yetisemiyorsunuz. return 1 endif endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Tamam Yaptım Saolun Bide Ben Sphere yi nerden indirebilirim(Ultima Strike Haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar