jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 konsol bolumundede wardı ama oraya fazla bakılmıyor sanırım wınıng eleven turnuvası yapalım yarın veya pazar ... yane cabuk olsun herkes takımını alsın yazarım hangı takımlar bı ara ılk once mıllı takımlarlamı kluplerlemı olsun onu soleyın bence klup lerle olsun...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 man utd yarın cmts pazar hepsi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bende arsenal veya ınter ı alıyım ama bence real madrıd ı kımse almasın bıraz dengesız takım cunkuı hpesınden guclu ama olabılır tabı benım ıcın farketmez[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 real madrid'i alan insana karşı maç kaybetmeyeceğime iddiaya girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sasad olsun :p bende arsenal ı alıyım bare sabo - mencıstır jahaboo - arsenal[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 nerde olacak ki..?[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yanlız kadıkoyde yapalım hangı cafe war ps2 sı olan?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 4 kı$ı veya 8 kı$ı olalım ama 8 kı$ı daha ıyı tabı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oha ya 2mizden başka ps2'de winning eleven oynayan yok mu ? alow beyler bi ses verin (laaaaaaaaaaaaaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Etnanet mi öyle bir cafe var. hatta direk Winning eleven falan da var. ama bir sorun yani. yeri de cafelerin hepsinin bulunduğu yerde. Trip, B&M, Orange, Cafenet falan hep orda.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 kadıköyde bahariyede KOTON'un bahariyeye deil de içerdeki sokağa bakan kapısının karşısındaki pasaja girecen. bi sürü yer var ps2 için. ama kro dolu euhe[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 saati 2.5 milyon biz bi kez 2-2 takımlar olmuştuk acaip zewkliydi. ama para 2 katına çıkıyo tabi.[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ya olsun yapalım ıste ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 abi kesin bi cafe belirleyip toplaşalım orda... kesin zaman belirleyelim... bu arada ben barça veya roma[hline]-----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yok kesin barça ossun[hline]-----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 eğer turnuva olamayacaksa da ben buradan birisiyle oynamak isterim 1e1. hep arkadaşlarımla oynaya oynaya artık ezberledim ne yapacaklarını falan, zevksiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sabo - mencıstır jahaboo - arsenal cyclad - barcelona eeeee......[hline]-----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sabo sen katılmıonmu?[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 1 ki$i daha olsa yeter ya hade beklıyoruz bugun kadıkoy e gelıyorum bul$abılırım ısteyen kı$ıyle :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 nese ben cıkıyorum bulu$amıycaz sanırım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hala çıkmadıysan olur buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hava öldürücü sıcak olmayasaydı gelip inter'le dağıtmak isterdim :p[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 e istediğin zaman söle, gel buluşalım dağıt bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yarın bulu$alım beyler ve cici bayanlar :p ama 2 kısı olmasın bıkac kısı olsun ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 offf konuyu yeni gördüm. Ben Wining hastasıyım kesin gelirim. Takım olarak da Juventus'u alırım. Fakat tam olarak yer ve zaman söylerseniz sevinirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar