Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Araştırma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn
hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.

Patlatmak serbest

P.S : isTemiHan Kardeşimin baska bi forumdan alıntısıdır.[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 6x
Mesaj tarihi:
bunu daha önce görmüştüm gayet iyi valla :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
türkçemiz bozuldu fln diyoruz ya aslında bozulmadı. biçok arkadaş bu araştırmayı uygulayarak deniyor. deeeeermişim

not: bu esprimide kamuoyuna sızdırmayın biterim yoksa.

[signature][hline]unholy ownz u

kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_

[Bu mesaj HasMez tarafından 03 Ağustos 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öL sen memo öLLLLl HS HS HS :D triple combo head shot kill die buna derim ıykkkk :P bu arada konu dısına urastırmayın patlatacak yer işte :D[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
Mesaj tarihi:
107 dagger defans a 1350 ap ile ne yapıyım gerci ben hala sokundayım olayın 50 nedir ya 500 dd olsada hic yoktan bi 100 vurur bea nası oldu bilmiorum valla[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
Mesaj tarihi:
abi gözlerim kaydı yaw :D abuk sabuk bişi yazdın heral :D okuyan varsa tercume etsin roguespear dilini bilen yok mu aranızda :P[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :(
What do you do?
Yat the u you do
Mesaj tarihi:
cambridge üniversitesi, ve burada birisinin imzasında vardı uzuncana bir yazı şeklinde, çok beğenmiştim o imzayı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
benim imzam =))[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
resimede bi spoiler gelse iyi olur forumun şemali kaydı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Murtaza...

Kedidir kedii...

:-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
çok pis okudum.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
  • Yeni Oluştur...