Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Eu server olayı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Eu sitesinde "Camelot Reporter" başlığı altında bir öneri okumuştum. Soruyorlardı toa sız /level komutsuz yeni bir eu server açalım mı diye. o olay ne oldu bilen var mı?

ya ben bırakalı baya oluyor oyunu ama yapamadım daha iyisini bulamadım şimdi tekrar gelsem diyordum.[signature][hline]buff me buff you
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bence diğer mmo larda istediğini bulamayanlar için bir başlama fırsatı yada benim gibi zamanında si paket alıp şuan apışan yeni kullanıcılar için bi taktik olabilir.
yani sizin için değil:P

diyeceksin diğer serverlarda başlasınlar valla insanda bir korku oluşuyor çünkü uçurum oluşmuş bir durumda eleştirileri var eskilerle yeni başlayacak biri arasında diye. bende korkuyorum toa ya dalarsam çıkamam diye.[signature][hline]buff me buff you
Mesaj tarihi:
said:
PiNg, 05 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
/level olsa ii olur ya thid olayı biter olmassa

arkadaşın olayı sadece thid olduğu için üzülmüş alaşılan :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
/lvl olsa güzel olur ama ToA olmasa daha bi güzel olur tadindan yenmez :)[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nedir bu serverlar? ben daocu expention manyaklıgından sonra cıvıdıgı için bırakmıştım. eskiye dönüş mü var nedir yanlış mı anladım yoksa?:)[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Mesaj tarihi:
sanırım us için /level komutu ve toa exp. olmayan iki server açıldı.
eu için de düşünülüyordu hatta 4-5 çeşit böyle alternatif server önerisi yapıldı.
aslında ilginç olabilecek başka öneriler de vardı mesela yeni server ama 3 relm birbirinin topraklarını ele geçirebilecek şekilde mesela mid lerin camelot u ele geçirebileceği gibi falan oyun öyle bitecekti.[signature][hline]buff me buff you
  • Yeni Oluştur...