Cereyan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben Eu sitesinde "Camelot Reporter" başlığı altında bir öneri okumuştum. Soruyorlardı toa sız /level komutsuz yeni bir eu server açalım mı diye. o olay ne oldu bilen var mı? ya ben bırakalı baya oluyor oyunu ama yapamadım daha iyisini bulamadım şimdi tekrar gelsem diyordum.[signature][hline]buff me buff you
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 /level olsa ii olur ya thid olayı biter olmassa[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Cereyan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence diğer mmo larda istediğini bulamayanlar için bir başlama fırsatı yada benim gibi zamanında si paket alıp şuan apışan yeni kullanıcılar için bi taktik olabilir. yani sizin için değil:P diyeceksin diğer serverlarda başlasınlar valla insanda bir korku oluşuyor çünkü uçurum oluşmuş bir durumda eleştirileri var eskilerle yeni başlayacak biri arasında diye. bende korkuyorum toa ya dalarsam çıkamam diye.[signature][hline]buff me buff you
Cereyan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ama toa bahane olmaz tabi bu oyunu seven biri için ben yinede exc de başladım yeniden o ayrı mesele.[signature][hline]buff me buff you
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: PiNg, 05 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki: /level olsa ii olur ya thid olayı biter olmassa arkadaşın olayı sadece thid olduğu için üzülmüş alaşılan :)
StiF Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla biz actk bile acc beklioruz kizlar :)
Cereyan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 us server mı onlar tüh:(
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 /lvl olsa güzel olur ama ToA olmasa daha bi güzel olur tadindan yenmez :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nedir bu serverlar? ben daocu expention manyaklıgından sonra cıvıdıgı için bırakmıştım. eskiye dönüş mü var nedir yanlış mı anladım yoksa?:)[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Cereyan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sanırım us için /level komutu ve toa exp. olmayan iki server açıldı. eu için de düşünülüyordu hatta 4-5 çeşit böyle alternatif server önerisi yapıldı. aslında ilginç olabilecek başka öneriler de vardı mesela yeni server ama 3 relm birbirinin topraklarını ele geçirebilecek şekilde mesela mid lerin camelot u ele geçirebileceği gibi falan oyun öyle bitecekti.[signature][hline]buff me buff you
Öne çıkan mesajlar