Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rougelerin kombosunda "r" kullanmak yerine basic skillden %150 kullanmak daha iyi değilmi? ayrıca bu skill çok çabuk doluyor.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cooldown süresi aynımı? rr yide bir süre beklersin(çok az) ama serilik katar[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 r ye bastıgında skill efektini beklemiosun senin dediin jab da bi skill onu zaten kullanıos.[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 zaten combo dediğin efect i beklememek için ve daggerların fast olmasından yararlanılan bişeydir[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 öyle olmaz. bpde fln oluyoda az bişeyde sinde olmaz. r ve skilli ayrı düşün. mesela skill kullandıktan sonra başka bi skill kullanmak istiyorsan aralarında 1 saniye(attım bu süreyi) delay oluyor. r de de aynı şey geçerli. ama r+skill yaparsan birleştirmiş oluyorsun. dur örnekle gösterim böyle olmaz. skill - 1 saniye - skill r - 1 saniye - r r+skill- 1 saniye - r+skill ayrıca tank combosou için söylüyorsan 3lüde vurabilirsin ama zor biraz şu şekilde yapman lazım. "r" ye basıcaksın sonra çok kısa olmak koşuluyla "s" ye basıcaksın. "s" ye basarken skill kullanıp sonrasında "r" ye basıcaksın. eger s ye basılı tutarken skill koyabilirsen ve çok seri yapabilirsen bu olayı 3 lü vurursun.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu arada şimdi denedim s yapınca bu skill (stab basic skilldir :D) animasyonu kayboluyor ama fail vermedi fekat daha deniyemiyorum beramus kapandı bugdan dolayı açılsın stab+s+r+jab ile animasyonu atlayabilicekmiyim ona bakıcam.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 r1rr2rr3rr4rr5 buda tekrar zye basmayı gerektirmez önce düz sonra skill vuruyorum ben bu şekilde s ile geri çekilmeyipte vuruşu hızlandırıyorum atak kesip tekrar atakla (s ile uğraşmamak için)[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 oldu olucak actool için bi kod da verınde tam olsun ya maden bunlar legal dımı ama actool un farkı ne klavyeden uğrasmıon kendı basıo :) eğer sakıncası yoksa gonderın elınde olan için deneyelım yok bana burda bunlar legal deıl kıl yun dersenzı eywallah o zmn elınde olan pmden gondersın :D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rougeler için kombolar kesinlikle legaldir. Skill animasyonlarının delayını bu yöntemle düşürmek abuse değildir. çünkü bütün server böyle yapar ve dahada önemlsi combo olmassa zevki kalmaz. o tür programlar tuşlara 0 delayla basrlar yani bir biter biri başlar hata payı "0" bu yüzden legal değil. Çünkü eller birçok hata yapabilir.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ee so9nucta ac tool ıle kod kullanma legal mı deıl mı onusoleyın ve legalse burdan kodları versın bılen bırı :)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 AcTool, charı bir yere bırakıp, pc başından kalkıp (hatta monitörü kapatıp) charı otomatik level kasmak için programlamaya yarayan bir programdır ve harici bir program olduğundan dolayı oyun modları tarafından "3th party program" kategorisine sokulmuştur. Bu yüzden illegaldir. Combo skill'ler ise her rogue nin istediğinde kullanabileceği tuş kombinasyonudur. Bu yüzden illegal değildir.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 actoollada combo yapılır ama illegal sonuçta açmayalım fazla.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 MYKO'da makro kullanmak legal sanırım..[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 myko da serbest mı bılmıyorumda oyuna dogru duzgun gm fln gırmıyor kı yakalansın adam.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mykoda eslantta serbest. diger yerlerde sözde yasak yapmayan sayılı kişi var ama.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Assassin combosu legal olmasa zaten bu oyunun en zayıf karakteri sinler olurdu,ki şu anda bile 60 sonrası en zayıf karakterlerdendir sinler,bakmayın siz.Ares standartlarında söylüyorum sinlerin %10 unun,ki o da iyi kombosu olanlar 1v1 de adam alabilitesi vardır.Yoksa warrior öttürür,BP hakeza öyle,mage ilk şoku atlatıp,ice veya stunı koyduğu anda zaten olay biter,archer birim zamanda sinden fazla dmg verir (arrow shower rulez) falan filan... Asıl sinir bozucu olan combo ise warrior combosu,e zaten hayavani bir defans ve HP sahibisin,atağın da combosuz adam öldürmeye yeterli,bir de combo yaparsan diğer karakterlerin ne şansı olacak ki.Çift el silah warriorlardan saniyede 7-8 damage yemişliğim vardır,artık yasal combomudur,altında bi iş varmdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=131045&page=3 Bk. resim Kasimpati_1 Spoiler (1-2-3-4-5-6)..... Warrior combo programı kullanan Orc, daha ne diyimki ben bu adama... Kombo programı kadar taş dussun tepene... Allah tependen baksın.....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar