Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerini yiyen dişiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En ünlüleri karadul ve peygamber devesi. Artı olarak karınca ve arı türlerinin bazıları.

En problemli olarak da tüm insan dişileri, fiziksel olmasa da her türlü yoldan erkeği yerler...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 03 Ağustos 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
bu böcekler çılgın ya kara sineklerde birbirinin üstüne binip yapışık uçuyolar

salak onlar ya pis şeyler böğğk[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
ucanadam, 03 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
insan

Tartışılır..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Mesaj tarihi:
karadullar ilişkiye girdikten sonra iğnelerini batırıp öldürüyolarmış galiba[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
aslında her aşk bir ölüm fermanı değilmidir gönüllü imzalanan?[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Peygamber develeri, kara dullar, samuray örümcekleri, aslında sık rastlanan bi durum orumcekler arasında, genelde dişiler erkeklerin bi kaç katı olduğu için.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Mesaj tarihi:
Örümcekler de oluyo bildiğim.Dişiler daha büyük oluyo zaten.(Genelde her türde değil sanırım)Bi süre sonrada erkek dişiye kendini bırakıyor zaten.İzlemiştim.Bide küçük bir erkek örümcek dişiyle çifleşmek istese hemen dalmıyo olaya ağın üstünden sinyal gönderiyo baya bi önce ben geliyorum zart diye yeme beni diye.tabi her cinste olmuyo mesela bazı cinslerde erkekte dişide aynı ebatlarda oluyo o zaman dişi yiyemiyo.bi keresinde tam cinsini hatırlıyamadım 2 erkek kavga ediyolar biri yeniyo diğeri kaçıyo orda izlemekte olan dişi etkileniyo ve çifleşmek istiyo çiftleşme gerçekleşiyo ve ikiside ayrı yollara gidiyolar böleleri de var.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
said:
Bleeding, 03 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
parklarda görebilirsin erkeğini yiyen dişi insanları

valla simdi sicak oldu icin genelde aksamlari avlaniyolar[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 03 Ağustos 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
aslında her aşk bir ölüm fermanı değilmidir gönüllü imzalanan?

aynen öle valla[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
said:
Bleeding, 03 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
parklarda görebilirsin erkeğini yiyen dişi insanları
[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
(bkz: yedik onu biz..huseyyin)

peygamber devesi diye duymustum, izlemiştim hatta, bogucekjh,[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away,
But I'm still waiting for the rain...

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 04 Ağustos 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Örümcekgillerden bir kısmında ve böceklerde (ari vs) genelde görülür bu, gerçekten de dişi olan erkekten 3 4 kat büyüktür zaten. Erkegin görevi dişiyi döllemek ve soyunu devam ettirmektir. Dişi olan, erkegi yemek zorundadir cunku bu türler genelde cok fazla larva birakirlar ve annenin(!) yavrucuklarina larvalik süreçleri boyunca verebilecegi besin miktari sinirlidir. Erkegi yiyerek önemli bir protein ve karbonhidrat deposuna sahip olur, yavrucuklari güvenle dogar ve yasar.. Yavrusu, daha dogrusu kendi soyunun devami icin kendini yasamini feda eden bir anlayis, evrimin ilginc yönlerinden biri...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...