Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pendikte patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artık o kdr cok olay oluyorki neryee yorucagımızı şaşırdık inşllh bunlarında bi sonu vardır yeter artık ya,düşündükçe moralim daha cok bozuluyor.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
ya o sırada ordan biz yada bizim anamız babamız tanıddımız gecio olsaydı[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
nedir bu allah aşkına gene paso böle başladılar yav allah topunun belasını versin[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 04 Ağustos 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
nedir bu allah aşkına gene paso böle başladılar yav allah topunun belasını versin

Amin! evet dedigin gibi oldu bi süre önce bunların sonu geldi oh ne rahatız artık diyoduk taki amerika ıraga girene kadar bide onlara resmen destek olan sevgili amerika sayesinde bu tür olaylar yaşıyoruz.Verdigimiz şehit askerlerimiz yetmedi şimdi sivil halkımızıda veriyoruz allah kahretsin[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
unlu yerler=buyuk sehirler daha ii olur bence[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
doğru, seslerini duyurma şansı elde ederler.

yaşamak tesadüfe dönüşmeye başladı...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
her neyse işte de sonucta adamlar turkiyenin ününü mahvetmek istiyor turizm acısından cok kotu olcak. Antalyanın %60 ından fazlası turizm sayesinde para kazanıyor eger bu patlamalar devam ederse herkes icin cok kotu olacak.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
basın çok yayıo ya geçen gösterdi 3 4 gün olan patlama nerdeydi hatırlamıorm turistlere onlar söylüodu patlama oldu duydunuzmu millet yoooooo dio iice şoka sokuolar[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
ahhahh çok iyi[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
Türk basını hala tam olarak gelişemedi ünlülerin kıçını başını çekmekten başka düzgün bir iş yapamıyor Türkiye için düzgün işler yapan kimse yokki haber die bile ünlüleri gördükten sonra biz vah hallimize...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
eah eet ana haber bülteninde gündeme oturdu diye hülya avşarın bikinili görüntülerini gösterioo[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
HER GÜN PATLAMA BU NE LAN!!!!!!
yeter harbi yeter
gece bile patlatır oldular[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
asıl gece abi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
pendiktekine kesin çöp tenekesi sebep olmuştur dicekler.
çok yazık ya tam turizm vakti isim yaptık, terör korkusu başladı bile. abd terörden korkmuyoruz diyo ingiltere hayat tarzımızı değiştirmeye niyetimiz yok diyo. aradaki anlayış farkı çok önemli.
yıldığınız korktuğunuz an yenildiğiniz andır
Mesaj tarihi:
said:
khalad, 04 Ağustos 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
Türk basını hala tam olarak gelişemedi.

aslında bu olay basının gelişmesinden değil ortalıgı ayaga kaldırtmamak icin soylendı zaten eger duyulsaydı her yere mahvolmustuk.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hızınızı kesmek istemem ancak bu sefer bana pek terör (genel anlamda olandan bahsediyorum el kaide, pkk vs. gibi) saldırısı gibi gelmiyor.

Yaralılar arasında 2 tane Ekşi ailesi üyesi var. Bir düğün çıkışına denk geliyor patlama. Ekşi ailesi de Pendik'in bilinen ailelerindendir. Ayrıca patlama Pendik'in en alakasız yerinde. Yani bir banka önü ya da klasik olmuş ve tarihe geçmiş, en ilginç bomba imha olayına şahitlik etmiş Mc Donalds'da olsa teror saldırısı olma olasılığı daha yüksek olurdu.

Ama dediğim gibi sadece benim fikrim bu.

*komplo teorileri konusunda GE-TA Pendik'te 10 hin gücündedir*

ps: Bilmeyenler için Mc Donalds'daki olayda bombayı fünye ile imha edecekleri yerde patlatmayı tercih etmişler di çok hasar olmaz diye. Sonuçta Mc Donalds aylarca kapalı kalmıştı.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Suikast olma ihtimali var diosun yani olabilir ülkemizde herşey mümkün ne diyim.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
ya sonuçta patlama olduysa olayın iç yüzünü bilmeyen bir insan illaki korkar, saldırı oldu falan zanneder.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
ya gaz sıkışmıştır yada klimadandır[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
  • Yeni Oluştur...