Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hmm kimse gary moore diye topic açmamış ben açayım bari. gary moore dinleyen var mı aranızda? sevdiğiniz parçaları nelerdir?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gary moore sevmeyen ölsün hoeaeo. şaka bi yana çok kral adamdır severim bütün şarkılarını..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gary moore çok kral adamdır ya, dinleyen var mı ne demek, yoluna baş koyduk hehe. gary moore çaldıktan sonra her parçası da dinlenir, tarz var adamda her şeyden önce. hatta gary baba deriz biz ona kısaca :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 03 Ağustos 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Garry Moore sevilmez mi ya onsuz günüm geçmez her gün mutlaka 2-3 şarkısını dinlerim...Özellile Still Got The Blues ve Still In Love with you favorilerimdir[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hayatım bu adamı dinlemekle geçiyo ilk başta bok atıyodum gitar hocama sora gary moore dan başka bişey dinleyemez oldum hehe. metalcilerle kapışmaıy çok seviyorum adam yemiş bitirmiş gitarı dünyanın en iyi gitaristlerinden, 17sn bend yapıyo adam, diyolar ki dave mustaine gary moore un bütün parçalarını gözü kapalı çalar. çok uyuz bişey ya deliriyorum hehe. parisienne walkways one day still in love with you still got the blues the loner ve empty rooms u tavsiye ederim..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 chiptech o bahsettiğin sınırsız sustain birazda gitardan kaynaklanıyo, gibson gary mooore signature model les paul var limited (dünyada 300 tane mi ne var) neyse uzun süre çaldım o gitarı halada canım çektikce çalarım. o gitar da zebra burst bucker denilen manyetikler mevcut, bunlar büyük ölçüde (tabi ağaç faktörü falanda var gitar baya ağır) sınırsız sustain'e sebebiyet veriyo yani öyle bişey ki 15watt marshallda bile sen istemedikce susmuyo gitar hehe. ama tabikide gary moore kendi has stiline sahip yarmış virtiözlerden bunu kimse inkar edemez.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 still got the blues adlı şarkısını bilirim bi tek[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 orjinal devedesi bile var bende.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Ryan, 03 Ağustos 2005 16:54 tarihinde demiş ki: chiptech o bahsettiğin sınırsız sustain birazda gitardan kaynaklanıyo, gibson gary mooore signature model les paul var limited (dünyada 300 tane mi ne var) neyse uzun süre çaldım o gitarı halada canım çektikce çalarım. o gitar da zebra burst bucker denilen manyetikler mevcut, bunlar büyük ölçüde (tabi ağaç faktörü falanda var gitar baya ağır) sınırsız sustain'e sebebiyet veriyo yani öyle bişey ki 15watt marshallda bile sen istemedikce susmuyo gitar hehe. ama tabikide gary moore kendi has stiline sahip yarmış virtiözlerden bunu kimse inkar edemez. abi adam zaten o gitarı taşıya taşıya kambur olmuş =p ama sonuçta adam gitarı aşmış tek bi pedal kullanıyo o da distortion pedalı hehe =p[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 zaten jcm 900 kafa kabin kullanıyo onun drivelar yeterde artar hehe antalyada zamanın bi stüdyoda (stüdyo x) jcm 900 vardı, gitarı taktıktan sonra pedala filan ihtiyacın olmuyo. gary moore signature les paul + marshall jcm 900 = orgazm[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende bitek mad world u biliyorum. kafa bozukken iyi giden bi şarkı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimson Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Cermy, 04 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: bende bitek mad world u biliyorum. kafa bozukken iyi giden bi şarkı gary jules olmasın o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mevcut tüm albümleri güzel severim baya stilini..Da son albümü ı ıh olmamış yakışmamış amcama ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 "over the hills and far away" şarkısı güzeldir hep nightwish in şarkısı sanardım değilmiş :P[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: crimson, 04 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki: said: Cermy, 04 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: bende bitek mad world u biliyorum. kafa bozukken iyi giden bi şarkı gary jules olmasın o:) eheh olur böyle hatalar.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 http://rapidshare.de/files/3630479/gary_moore_-_parisienne_walkways.mp3.html dinleyelim mutlu olalım =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oha o bend neydi abi? sarkıda guzel zaten saolasın bap[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hocam gitarda da vardır da, bi tane daha gary baba yok işte :) şu an da cold day in hell dinliyorum, her türlü karalamaya ayrı bi motivasyonla cevap verebilirim o yüzden hehe.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar