Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RUNETOTEM serverı hakkında bilgisi olan kimse var mı?

FreEmoon

Öne çıkan mesajlar

yani şu an bu yazıyı büyük bir şaşkınlıkla yazıyorum, dün yerinde duran serverım şu an serverlar listesinde yok, acaba serverlar çöktüğünde yada bakımdayken falan listeden düşüyorlarmı? yoksa blizzard serverı kapadıda benim charlarda elimdemi patladı :([signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

aslında mantıklı düşününce kapanması banada imkansız geliyor, en azından kapansa bile karakterleri başka servera geçirmeye izin verir diye tahmin ediyorum. ama öle bütün serverlar orda dururken birden bire serverı göremeyince dumur oldum( yani server olsada charlar olmasa tamam haklendim diyecemde bu ne şimdi??)[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Burn,ng Legion Her 15 dakikadar bir Realm listten kayboluyor.. biz bişi diyoz mu ? keşke kapatsalar :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Anatolia Serpents

Kalbim Sizlerle....

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...