Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben bi hafta yaptım ama gene kaçacam[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 temmuz ortası gitmeyi düşünüyodum ben bodrumlara ama hisar'da belki şebo konseri olma ihtimali varmış, o zaman istanbulda kalacağım. gerçi konser olsun gitmiyim, konseri daha çok istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 walla atraksiyonlara katılmak lazım şebo hep yanıyorum şu ehliyet olayıma biraz daha erken alabilsem keşke neyse artık seneye kısmet[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 chemical yok ondandır lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 arcane lol :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar