Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Bunun calısan bir sürümünü bulamadım bilen varsa adresi buraya yazabilirmi¿[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 .ra veya .rm oynatan başka player varsa al bence. real player'dan uzak durulmalı..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Dextra, 01 July 2003 23:27 tarihinde demiş ki: .ra veya .rm oynatan başka player varsa al bence. real player'dan uzak durulmalı..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. yok real one playera alıştım cok uzun zamandır . nede uzak durulmali?[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 var mi ki? bana da lazim...[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Kımse bılmıyormu bunun calısan bir sürümün adresini[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yok bende de çalışmıyor. Eski sürüm de inatla kendini update etmek istiyor tat kaçırıyor. .rm uzantılı dosya açabilen başka prg. da yok bildiğim kadarı ile. Eski versiyon ise eski chip vb. dergi CD'lerinde bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: sostizm, 03 July 2003 13:20 tarihinde demiş ki: Yok bende de çalışmıyor. Eski sürüm de inatla kendini update etmek istiyor tat kaçırıyor. .rm uzantılı dosya açabilen başka prg. da yok bildiğim kadarı ile. Eski versiyon ise eski chip vb. dergi CD'lerinde bulunabiliyor. Bır yerlerden bulmak lazım gral bir program ama nerden bulucaz ben bır kac tane ındırdım kazaa dan flan yınee de calısmıyor .[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ve Mutlu son download com dan real one plaer dıye aratın karsınıza cıkan ılk yerden secın real one playerı ondan sonra Wındows 95 /98 yazan var en üstte (xp fılan da var )ona basın seattle wa var 3 tane alt alta en üstteki calısan sürümü! http://download.com.com/3000-2139-10153493.html[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ooo süper haber... eskisini uninstall ettin mi önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Öncekını unınstal edıcen önce cok kolay hiç bir sorun cıkarmıyor dıgerleri gibi.[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar