LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet efenim, 3. sınıf vcd öğrencisine uyacak profesyonellikte bir grafik tablet aranmakta, ancak piyasa bilgileri pek bilinmemektedir. en uygun fiyata, en uygun markayı tavsiye ediniz. bir de istanbul içi alınabilecek en güvenilir yeri de söyleyiniz. babplsthx[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 uygun bi fiyat yok gibi bişey duzgun ve guvenilir bi marka istiyosan var ama oda vcd öğrencisini tatmin etmez, temiz bulursan ikinci el almayı deniyebilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ehiy, kendime almayacağım için biraz daha ayrıntılı bilgi veriniz. yani rakamlarla konuşunuz hehe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla guzelim rakam diyorsun ama şölede rakam var (insanın gözleri yaşarıyo kullanmaya ilk başladığın anböle nefesin kesiliyo falan) bölede piyasa cok ceşitli yanı, ama acıkcası bu yeterlidir, ha mouse niyetine kullanamazsın ama tatmin eder cizim yaparken tumuyle. zaten yerleştirme dışında kağıda cizerken 127x96 dan buyuk bi alanda calışmıyo pek, calışan varsa özür dilerim.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE [Bu mesaj Cuce tarafından 02 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 intuos3'te karar kılındı. boyut olarak 4x5, 6x8 ve 9x12 var sen hangisini tavsiye edersin cuce? 4x5 yeterli midir? zira aralarında buyuk fiyat farkları var, ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Intuos 3 cidden yıllarca tablet aclığı cekmiş kişiler için yeniden doğmak gibi bişi, aslana bakarsan 9x12 le bile calışırken zoom pan cart curt yaıyosun ve padin 6x8 lik bi bölümünü kullanıyosun en fazla. 4x5 le calışmakda gayet rahat ben sorun yaşamıyorum hiç, ama 9x12'nin verdiği zevk bambaşka tabi. Para varsa 6x8 para azsa 4x5. Tekrar soliyim aslında 9x12 ile 4x5 arasındaki genel fark daha fazla pan ve zoom.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ok saolasin[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 of bende karar veremedım pahalı da seyler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 baya pahali şeyler atta wacom'un official sayfalarından birinde ikinci el satış bile vardı online olarak adamlarda bunun farkında.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 75 dolara acecad almıştım. ama ben öylesine çizen bir adamım, bana yetti arttı bilem. işin okulunda okuyana yetecek kalitede olduğunu zannetmiyorum :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar