Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Icq'da proxy yuzunden sifrem yanlis gorunuyor (web icq ile giriliyor) ve bir kere sifreyi yanlis olarak gordugu icin simdi firewall ayarlarina da sokmuyor, hem icq lite'da hem icq'da ayni sey oldu, reinstall ettim hala ayni sey.. Nasil ederiz ne ederiz, bir bilen?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 şifreni ver bana deiştirip geri veriyim o zaman olur :) lite da şifre yazmadan ayarlara girebiliyorsun altta zimbirti çikiyor "ayarlar/properties" diyin ordan direk deiştirebiliyosun icq lite in en son versiyonunu çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Onda bannerlar falan var ya :/ Neyse mecbur..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 birde bu yöntemle bağlanmayı dene ben bunlabağlıyım 1- Main-> Preferences ->Server -> Servers -> port:443 2- "Proxy Settings -> Using Firewall -> Using Proxy" olmalı, "HTTP" seçilmeli 3- "Keep connection alive" seçili olmalı 4- Firewall tab'ında ise "Proxies/Firewall"da HTTP seçili olmalı, "Proxy Server"da host boş, port 0 (sıfır) olmalı. 5- "Use proxy to resolve hostnames" seçili olmalı. 6- Şimdi Disconnect/Connect yapın birde son zaanlarda banada şifre soruyor icq onlineolmadan önce[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar