ameni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaslar rock republic den aldıgım bizzat overkillin bascısı vernie nin penası satılıktır acık arttırmayı 30 milyondan baslatıyorum.... rodisinden aldım(boby ile fotograf cektirdikten sonra)
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 zaten açık arttırma başlatmış :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 acil paraya ihtiyaç olması halinde satılması yalnış bence. ama yinede sahibi bilir.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 31 Temmuz 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yeni bir ticari akım , grup elemanlarından pena alıp satmak. :9 ben de satardım o penayı.ama Petrucci verseydi satmazdım. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende de mor ve otesinin gtaristinin var iyi para veren vvarmı :)[signature][hline]´´dUAlİSt´´
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kerem'in penaya 5 milyon iade edecem kendisine heeheh[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 olaya bak ya,ben de kaptım bi tane verni den ama benim satmak gibi bir düşüncem yok,bence hata yapıyorsun[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: DueLisT, 01 Ağustos 2005 11:57 tarihinde demiş ki: bende de mor ve otesinin gtaristinin var iyi para veren vvarmı :) 5 milyon veriririm yakmak için. :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
ameni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende iki tane var December_Flower arkadasım ve paraya ihtiyacım var müzik bölümleri yetenek sınavları için.... adamlar 150 milyon yapmıslar basvuru parasını serrefsizler...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 e oha.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Öne çıkan mesajlar