death_cuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ıslıklı şarkının ismini we nerden bulabilcegimi soleyebilcek bi insancık bi cengaver bi yiiit warmı
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kill bill in sarkısını diosun.ismini bilmiorumda kill bill die aratırsan bulabilrsin sanırım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
death_cuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya arattım hani kill billin bussuru şarkısı warya nahgi birini indirceemi şaşırdım bea ismi lasım
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 serseriyim ahh serseri okur yazar ve sevimli selçuk ural dı sanırım :P[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hmm bu topic vardı hatta cevabı da ben vermiştim, yine veriyorum : vince tempera & orchestra - seven notes in black[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
death_cuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sorry bu muzık bolumune yabancıyım ondan dikkat edememişimdir çok saolun herkeş cengaverler çok saolun çoşam biras şarkıyla
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 killer song caroline marquez[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
neha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya sırf cevap verebilmek için üye oldum gerçi yanlış anlamayın yine üye olacktım da neyse benden önce arkadaş söyledi eline sağlık
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ahaha ıslıklı şarkı bundan sonra onun adı! çok güzel tam oturmuş. :lol:[signature][hline]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende epeydir onun ismini soruodum herkese yav ii oldu[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Öne çıkan mesajlar