Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikir verin lütfen


olorin84

Öne çıkan mesajlar

Oyunda Tek bir Server "discrit"lere ayrılmış durumda yani server icindeki ana üstlerin 10 larca kopyası var ve oyundaki herkesle konusabiliyosun.
Türkiyeden oyuncularla bulusmak istiyosan Guildler var bizim guild TRC eger oyuna girdiğinde Eva Liadon veya Lycander The Quick e "Whisper" den ulasırsan sana Guilde g,rmen konusunda sana yardımcı olurlar.
Ayrıca oyunda Monk,Elemantel,Necromencer,Warior,Ranger ve Mesmer (isimleri yanlış yazmış olabilirim :D) olarak 6 class var birinci ve ikincil olarak class seciyorsun Mo/E veya W/R gibi sana kalmış benden bu kadar yanlışım varsa düzeltirsiniz.
Ayrıca bence oyun çok iyi bence aldığına deyicek,iyi oyunlar.[signature][hline]Lord Khell Mo/E
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Proflar genelde dengeli. Yalnız rangerlar arenada biraz kötü gibi ama o da tartışılır. Proflarından biri monk olursa hayatta kalman kolaylaşır. Pve için w/m veya e/m tavsiye ederim. Hatta e/m ile arenada da çok işler yaparsın. Bu biraz da senin oyun stiline bakıyor paldır küldür girmeyi severim diyorsan w/m de idealdir senin için. Mesela benim karakter e/me. Tam grup karakteri hele de grupta biraz koordinasyon bir de sağlam healer varsa durdurulması çok zor ama bir w/m ile teketek kalmak insanı isyan ettirebiliyor. Ama dediğim gibi proflar dengeli güzel kombolarla herkes herkesi devirebilir. Ne yapacağını bilip ona göre char açmanı öneririm. Aklında nasıl bir karakter olduğunu söylersen ona göre tavsiyeler gelir.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+1 cok güzel oyunu tanıtmış biraz dinle bence
said:
Adiemus, 03 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Proflar genelde dengeli. Yalnız rangerlar arenada biraz kötü gibi ama o da tartışılır. Proflarından biri monk olursa hayatta kalman kolaylaşır. Pve için w/m veya e/m tavsiye ederim. Hatta e/m ile arenada da çok işler yaparsın. Bu biraz da senin oyun stiline bakıyor paldır küldür girmeyi severim diyorsan w/m de idealdir senin için. Mesela benim karakter e/me. Tam grup karakteri hele de grupta biraz koordinasyon bir de sağlam healer varsa durdurulması çok zor ama bir w/m ile teketek kalmak insanı isyan ettirebiliyor. Ama dediğim gibi proflar dengeli güzel kombolarla herkes herkesi devirebilir. Ne yapacağını bilip ona göre char açmanı öneririm. Aklında nasıl bir karakter olduğunu söylersen ona göre tavsiyeler gelir.
[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...