unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hala sesss yokkk ubvvvvv[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 intihar etmek için süper bir sebep gerçekten.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 03 Ağustos 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 holy shit diyesim geldi :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Öldümü yoksa eleman adam öldüyse arkasından etkilerimiz için hayatleti bize musallat olmasın master yaparken cıkıp cıglık atmasın amanın![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 arasıra ızlerım ama kısık sesle kısık bıle del sesiz :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aslında harbi kotu bi durum[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 o değilde peki ya kız gelseydi kıs demeye =)[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ve olaylar gelişir...[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 O zmn topicin ismi deişirdi.Üst Komşunun Kızı Benden Hamile İntihar Edicem die aehaeueah[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: suican, 27 Ekim 2001 15:35 tarihinde demiş ki: ben bişi demiyorum artık [signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yiğit burda laf yetiştirme fotoları koy dier topice:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 olay komik tebrik etmek lazım seni :)[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ölmemiş merak etmeyin ,az önce karalama defterine bişiler yazmış ehe :ps[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hahahhaha yok böyle bir olayya. o ölmediyse gidip ben kendimi ölüdrcem asdfsd[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yav dalga gecöeyin kotu bi durum :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ölmedi ama terk-i diyar eyleyecek karalamada yazdıklarına göre :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 işte çok kötü odluğu için dalga geçiyorum ki kendisini iyi hissetsin diye ;) Ama söylemeden edemicem hem kızı unutsun hemde annesinin ona eskisi gibi bakcıağını unutsun. artık o kötü flim izleyen hemde yüskek sesle izleyen birisi onun gözünde.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 04 Ağustos 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 açtıgı topici bıraktı gitti.bende demin gorudm karalamaya yazı yazmış :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Öne çıkan mesajlar