Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

az önce üstteki komsu malum filmleri daha kısık sesle izlemem gerektiğini söyledi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hala sesss yokkk ubvvvvv[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
intihar etmek için süper bir sebep gerçekten.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 03 Ağustos 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
holy shit diyesim geldi :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
Öldümü yoksa eleman adam öldüyse arkasından etkilerimiz için hayatleti bize musallat olmasın master yaparken cıkıp cıglık atmasın amanın![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
aslında harbi kotu bi durum[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
o değilde peki ya kız gelseydi kıs demeye =)[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
O zmn topicin ismi deişirdi.Üst Komşunun Kızı Benden Hamile İntihar Edicem die aehaeueah[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
said:
suican, 27 Ekim 2001 15:35 tarihinde demiş ki:
ben bişi demiyorum artık
[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
yiğit burda laf yetiştirme fotoları koy dier topice:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
hahahhaha yok böyle bir olayya. o ölmediyse gidip ben kendimi ölüdrcem asdfsd[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
yav dalga gecöeyin kotu bi durum :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
işte çok kötü odluğu için dalga geçiyorum ki kendisini iyi hissetsin diye ;)

Ama söylemeden edemicem hem kızı unutsun hemde annesinin ona eskisi gibi bakcıağını unutsun. artık o kötü flim izleyen hemde yüskek sesle izleyen birisi onun gözünde.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 04 Ağustos 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
açtıgı topici bıraktı gitti.bende demin gorudm karalamaya yazı yazmış :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...