Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

az önce üstteki komsu malum filmleri daha kısık sesle izlemem gerektiğini söyledi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi çok iyi ya yarıldım burda :D
ama bencede rahatsız ola ola bundan mı rahatsız olmuş yane???... insanlar genelde kendi yapmak isteyipte yapamadıkları seylere karşı cıkar yada kızarlar bilmem nedemek istedimi anlatabildimmi??? :D

BElki bunu bi fırsat olarak kullanabilirsin:rock: :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
adamdan hala ses yok yav.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 03 Ağustos 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
adamdan hala ses yok yav.

Adam intihar etti galiba ben olsam kendimle gurur duyardım gerçi 4+1 le son ses izliyorum kimse cıkıp bişi demiyo :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
hoaha batmışın.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Peki kapıyı açtığın sırada kadının gözüne çarpan bşi olmadımı??
Nasıl engelledin ilaç mı kullanıyosun yoksa kadın seni o halde gördümü,gördüyse intihar et.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Mesaj tarihi:
az yapmisin be kocum sesi koklicen arada VOOOOOOOHOOOOOO!!! die bagirican falan seninki az gelmis bende bizim alt komsunun çakisma seslerini duyuyodum kadin inliodu falan sonra evlendiler 2 aydir ses seda yok demekki neymis?evlilik cinselligi oldururmus[signature][hline]

[Bu mesaj Anelor tarafından 03 Ağustos 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
baya açmışsın o zaman sesi...müstehak sna:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
yani insamlık dışı iğrenç bi an... geçmiş olsun..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 02 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
ee, utanılacak ne var ki
cinsellik doğal ve insanın elinde olmayan bir dürtüdür

oha,elinde sıçtık abi dolsun genelev memleket o zman dürtülerimze çağre..yanniş yanniş[signature][hline]önce Allah sonra yallah

[Bu mesaj tahakiraz tarafından 03 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 03 Ağustos 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
lan töbee nerenle okudun ekranı be..

ne bilim abi uçkuruna hakim olacan:)nese pardon dielim ozman.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Kadın sana oyle soylediginde sen ne dedin kadına ?
Peki mi dedin :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 03 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Aşırı masturbasyon aşındırır.

ehuehuehue..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
yuh

madem yapıcaksın öyle birşeyi sesini kıs bari be oha ya[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..

[Bu mesaj Greeny tarafından 03 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birkerede bize üst komşumuz gelmişti... 45yaşlarında bir kadın, yarım saat annemlere; onların üstündekilerin sevişme sesinden ne kadar rahatsız olduğunu anlatıp, bişeyler yapılması gerektiğini de ekleyip gitmişti :) Bende yarılma ötesi bişey olmuştum :D
Mesaj tarihi:
annenler naptı bari ehhe[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
  • Yeni Oluştur...