Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

az önce üstteki komsu malum filmleri daha kısık sesle izlemem gerektiğini söyledi

wEll

Öne çıkan mesajlar

abi çok iyi ya yarıldım burda :D
ama bencede rahatsız ola ola bundan mı rahatsız olmuş yane???... insanlar genelde kendi yapmak isteyipte yapamadıkları seylere karşı cıkar yada kızarlar bilmem nedemek istedimi anlatabildimmi??? :D

BElki bunu bi fırsat olarak kullanabilirsin:rock: :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unaccompanied, 03 Ağustos 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
adamdan hala ses yok yav.

Adam intihar etti galiba ben olsam kendimle gurur duyardım gerçi 4+1 le son ses izliyorum kimse cıkıp bişi demiyo :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hoaha batmışın.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

az yapmisin be kocum sesi koklicen arada VOOOOOOOHOOOOOO!!! die bagirican falan seninki az gelmis bende bizim alt komsunun çakisma seslerini duyuyodum kadin inliodu falan sonra evlendiler 2 aydir ses seda yok demekki neymis?evlilik cinselligi oldururmus[signature][hline]

[Bu mesaj Anelor tarafından 03 Ağustos 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 02 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
ee, utanılacak ne var ki
cinsellik doğal ve insanın elinde olmayan bir dürtüdür

oha,elinde sıçtık abi dolsun genelev memleket o zman dürtülerimze çağre..yanniş yanniş[signature][hline]önce Allah sonra yallah

[Bu mesaj tahakiraz tarafından 03 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yuh

madem yapıcaksın öyle birşeyi sesini kıs bari be oha ya[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..

[Bu mesaj Greeny tarafından 03 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...