Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sıcakta da uyunmuyo ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en iyisi ye bol karpuzu yat uyu[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
booooooooşweeeeeeeeeeeeer nası olsa dona düşücek son damla

işe altına gitsin[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

[Bu mesaj SirAnubis tarafından 04 Ağustos 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evt ya gecen anamlarla konustuk manyak ucuzladı klimalar.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
dediğin doğru, yazlıktayım babam işleri sebebi ile ankara'da idi. allah kısmet ederse bu cumartesi günü tekrar geliyor, sıcaklara dayanamıyor. ilk 2 kata klima takmayı düşünüyor, hayırlısı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
of off neler çekiyorum var ya.
yatak yorgan terden sırılsıklam oluyor uyuyamıyorum gene :D
malum antalyadayız alev gibi her yer.

[Bu mesaj maddoq tarafından 04 Ağustos 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aaaaaaaaay antalya çekilmez be ben 2 sene önce alanyaya handball turnuvasına gittim öğlen 3 te maçımız vardı açık havada ölüüüüüüüüüm dü[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
eheh bıde bugun rokko fest vardı manga falan kafa sallaya sallaya öldük her tarafımızdan terler akıyor falan cok kotu burası ya..
bide gunduz hiç çekilmiyor saat 6 ya kadar falan dışarı cıkmak olum.

[Bu mesaj maddoq tarafından 04 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne çıkıcan ztn hayat gece 11 den sora başlıo[signature][hline]Anubis

• Yeni Oluştur...