khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Arkadaslar bir tane Siyam kedim olsun istiyorum aranızda yeni yavrulamış kedisi falan varsa bir tane alabilirim İstanbulda olması tercihimdir .İlgilenenlere şimdiden teşşekürler...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kimse ilgilenmiyormu ya :([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ilgilenen olursa zaten mesaj atacaktır..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bizde 3 yavru var 1.5 aylık =o) Ama uzgunum sahipleri belli =o/ Ancak vetlere sorarsan bulursun[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: DiaBLeSSe, 03 Ağustos 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bizde 3 yavru var 1.5 aylık =o) Ama uzgunum sahipleri belli =o/ Ancak vetlere sorarsan bulursun Tüh ya :( inşllh sansımız yaver gider.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar