Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sevgilimle yaklaşık 1 haftadır görüşemiyoruz ve onu çok özledim neden bukadar acı veriyo onu görememek bunun bi çaresi yok mu? Daha demin telefonda konuştuk ve okadar özlediğimi hissettimki anlatamam. Belki burdan duymicak biliyorum ama ben yinede sölemek istiyorum. Seni Çok Özledim Bitanem ve Seni Çok Seviyorum... Sadece Paylaşmak İstedim[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1 hafta ne yau 24 nisandan beri göremiyorum ben sevgilimi, neyse ama yarın geliyo ben de paylaşiyim bari.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: sir, 03 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: 1 hafta ne yau 24 nisandan beri göremiyorum ben sevgilimi, neyse ama yarın geliyo ben de paylaşiyim bari. ya tabi benden daha fazla görüşemeyenler var ama bilmiyom yinede yazmak istedim[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar