Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikir verin


Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

eski bir power player olarak gw ye el attim wowdan sonra.
2 tane karakter actim oyunu anlamaya calishiyorum.
1 tanesi W/mo otekisi E/me. fikir olarak w/mo ile item sololayip e/me ile pvp yapmak. Yok derseniz ki w/mo solo yapamaz sunla yap yada o ole ii diildir bole daha iyi her turlu fikre acigim. dedigim gibi 1 tane farm kararkteri bir tanede pvp karakteri dushunuyorum. dokturun bakim patiler ne yapsak iyi olur. nasi power lvl aliriz. kim en uzaga iser vs..[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hizli lvl icin sürekli mission yapacak sadece skill veren questleri yapacaksin dier elemanlar 17 lvl ken sen 12 olup onlarin yaptigi missionlari yapacaksin en son zurnanin zirt dedigi sey ise mirror ile karsilastigin yer oraya girdiginde sen 17-18 lvl olcaksin mirror u bi sekilde gecersen sana adamlar 50,000 xp vercek ve sende power lvlin gözünü cikarticaksin anladin? yani isin türkcesi direk 20 lvl olacaksin [signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir

[Bu mesaj 667_Antisatan tarafından 02 Ağustos 2005 06:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 02 Ağustos 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
eski bir power player olarak gw ye el attim wowdan sonra.
2 tane karakter actim oyunu anlamaya calishiyorum.
1 tanesi W/mo otekisi E/me. fikir olarak w/mo ile item sololayip e/me ile pvp yapmak. Yok derseniz ki w/mo solo yapamaz sunla yap yada o ole ii diildir bole daha iyi her turlu fikre acigim. dedigim gibi 1 tane farm kararkteri bir tanede pvp karakteri dushunuyorum. dokturun bakim patiler ne yapsak iyi olur. nasi power lvl aliriz. kim en uzaga iser vs..

W/mo çok iyi bir solo karakter tüm online hayatım boyunca actıgım tek savascı krakter guild warsda oldu nedense burda savascı bir bambaska
E/me oynamasi en zor krakter sanırım wow dan geldiğine göre daha asagısı kurtarmaz diye ona takılıyorsun
bence en iyi solo krakter/farming e/monk inanılmaz zevkli farming yapiliyor
bu chrı actıgımdan beri savascıya zor girer oldum
en cok istediğim chr ranger ama neyazikki solo ve farmingde cok gucsuz bir chr daha once dediğim gibi cok buyuk pet dertleri yasıyor nedense herzaman tum onlinelarda petler yetersizdir anarchy online haric :) (onlarada pet denirse)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...