Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızları Anlayamıyorum

FallenAngeL

Öne çıkan mesajlar

ilk msjı okurken sonlara dogru artık hıc olmadı sız sevın dıcek sandım bıran eheh.uzulme kızları tamamen anlayabılen bır erkek $u dunyaya hala gelmemı$tır,gelmı$sede coktan gıtmı$tır.

said:
Othranx, 03 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
sen kendinle çıkmak ister miydin?

hem ben hem de dunya bır tane daha benı kaldırmazdı emınım.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

yalnızlık paylaşılmaz ,
kızlar anlaşılmaz.

hehe güzel oldu. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o insanın ruh ikizini bulacağına hem de birden fazla böyle kişi olduğuna inanıyorum. Ve de Clementine in dediği gibi karşılaşamam fln diye bir olay yok illa onla karşılaşacaksın eğer kadere inanıyorsan ;] Bu arada başlık için kızları kim anlayabilmiş ki zaten kendileri bile anlayamıyorlar bazen... zynp e de alttan alan kız ben hayatımda o kadar kişi arasından 2-3 tane görmüşümdür alttan alan erkekler daha fazla...
Böyle de değişik çaplı bir mesaj oldu bu neyse ....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

vay lam çok konik.
cidden unutulmuyor , uzun süre görmemek lazım.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Sigmund Freud bile anlayamamışsa kim anlayacak?

[spo1=Ne Demiş Beyefendi?]The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is "What does a woman want?"[/spo][signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir arkadaşim vardi kizla nişanlanmişlardi bir gün bunlar buluşacaklardi bizim arkadasin annesi rahatsizlanmişti ve babasida cok once vefat ettigi için annesinin yaninda kalma gereksinimi duyuyordu. Kizi aradi dedi ki benim böyle bir durumum var sonra çiksak olur mu? kizda ok dedi sonra kiz bundan soğudu bir de sen artik bana zaman ayirmiyorsun hede hödö diyip ayrildilar bitti işte
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonfbonf, 03 Ağustos 2005 11:19 tarihinde demiş ki:
Sigmund Freud bile anlayamamışsa kim anlayacak?

[spo1=Ne Demiş Beyefendi?]The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is "What does a woman want?"[/spo]

sağlam söz =)

ama herşeyin başında empati var bildiğimiz gibi...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...