Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star , Kanal 6 , Star spor, Star max a ceza

Darksun

Öne çıkan mesajlar

ewt ateşli geceler, bitmeyen aşk falan filan :D
ama o kapanan kraldı...

Ya bişey sorcam şimdi bu bir aylık ceza bazı şeyleri kısıtlama mı?
direk kapanma mı?[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer kanallar tarafsız mı sanki? Tamamen siyasi diyorum. Fatih Altaylı'da cem uzana demediğini bırakmadı, kanal ceza aldı mı? HAYIR! Ilıcaklara yapılan hakaretler ve anti ılıcak kampanyaları ceza aldı mı? HAYIR! Aydın Doğan Gurubu ve RTÜK flörtü artık aleni boyutlara çıkmıştır ve rahatsızlık vericidir. Ne Uzan'ları ne de Ilıcak'ları SEVMEM. ama bu ceza taraflı yanlı ve siyasidir. Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yapılanların ceza getireceğini küçük bir çocuk bile anlıyabilirken niye böyle bir tavıra büründüklerini anlıyamıyorum. Bir sebebi olmali. Uzan grubunun hiç de aptal olduğunu sanmıyorum. Bana başka birşey düşünüyorlar gibi geliyor.

Hmm...[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip Erdoğan bir siyasi hata daha yaptı. Uzan'lar ile uğraşması, toplumda bir Cem Uzan sempatisi yaratıyor. 3 Kasım seçimlerinde "mazlum", "ezilen", "mağdur" imajını benimseyen Cem Uzan'a en büyük iyiliği yapıyor böylece Tayyip Erdoğan.

Erdoğan, kendisi de "mağdur" imajıyla böyle oy topladı, devlet onu zorla hapse tıktı, seçime girmesini engelledi vs. havası vererek başbakan oldu. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Erdoğan için yaptığı stratejik siyasi hatayı bu sefer de Erdoğan Uzan için yapıyor.

Ne Uzanı, ne de Erdoğan'ı seviyorum, ancak bu işin sonunda ne olacak gerçekten merak ediyorum.[hline]...bir Aliba hayranı...
Sosyal ağlarda paylaş

hayir uzanla ugrasan erdogan degil. kumulatif hareketleri ve amaci cok daha derin kesimleri kizdirdi. petrol ofisine de el atmasi son damla oldu. cizicekler onu, bir daha ne parti ne secim urdune kacmak zorunda kalacak.

ayrica hicbir zaman magdur imaji olmadi, sahtekar imajini daha basarili verdi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...