TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1: cz zevki 2: guc 3: ticaret zevki 4:arkadaslık 5:paticik ortamı ve tartısmalar :) [spo1=Last:]sonu merak etme[/spo] [signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) [Bu mesaj TRibula tarafından 02 Ağustos 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1. Diablo 2 1.10 versiyonunu artık oynayan kalmaması. 2. Oynayacak başka online oyun bulamamam. 3. Başladım 1 kere kasayım artık emeklerime yazık. 4. Boss kesmek ve çıkacak itemi görmek hoşuma gidiyor. 5. Muhabbet ortamı kurdum. Şimdide oyunu bırakma nedenlerimi yazıcam. 1. Diablo 2 1.11 versiyonu çıktı. 2. Artık oynayacak bi oyunum var. 3. Ko da stateji taktik item kombinasyonu char çeşitliliği vs vs yok, edit dupe hack admin oyunları falan filan var. 4. Solo takılıp istediğim bossları kesecem. Daha çok boss keseceğim bi oyun var. 5. Battle.net de oynarsam deli muhabbet ortamı var. Kısaca diablo 1.11 gelir ko biter... Not: Oynayanlar varsa sorceress ve barbarian konusunda baya bilgiliyimdir yardım isteyenlere yardım edebilirim. Ustalarıma saygım sonsuzdur...[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1- Çoraplarım 2- Ayaakkabılarım 3- Küpelerim 4- Pijamam 5- Şeftali [spo1=Knight online oynarken 5 sebebim o çünkü]hepsini birleştir nedenim o işte :D çoraplarının üstüne ayakkabı giymiş, küpeli ve pijamalı, şeftali yiyen ben [/spo][signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bana göre 5 neden ; online olması ekşın olması :D ecnebice actionda diebiliriz. hırs olması ecnebilerin olması stres atabiliyor olmam. :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1. CZ ve lunar warlarda alınan keyif :P 2. El morad kesmek 3. Clan içi sohbet 4. Grafiklerin güzellii 5. Master olmayı hedeflediim için bırakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 onur abı b dogukan ılk once nasılsın senı cok osledım mılletı ayartma sanane hala hala oynarız bız tek zevkımız bu artı babam lvl 63 oldu belkı duymusundur senı oyunda gormek umuduyla bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abı mu onlıne a basladı [Bu mesaj king_asil tarafından 02 Ağustos 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: king_asil, 02 Ağustos 2005 17:13 tarihinde demiş ki: onur abı b dogukan ılk once nasılsın senı cok osledım mılletı ayartma sanane hala hala oynarız bız tek zevkımız bu artı babam lvl 63 oldu belkı duymusundur senı oyunda gormek umuduyla bye abi yenile mi yaptın . yoksa kafasına mı vuruyorsun adamın :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 5 neden 1- en önemlisi arkadaş ortamı(muhabbetler 2-cz de turkısh actıon 3-yeni clan 4-çok zevk alıyorum 5-arkadaş edinme ve ; şu andan itibaren 5 bırakma sebebim 1-52 lvl charım hacklenmesi 2-eski arki ortamlarının sona ermesi(onlar lvl 60 olduktan sonra) 3-artık hayatıma bi çeki düzen vermem gerektiği 4-oyun manyağı sıfatından kurtulmak için 5-şimdi iki 40 + char yaptım ve artık lvl kasmanın bayması extra 6-cz ve lunar war olaylarının olamaması elvadaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1-zaman öldürmek.. 2-gerçek hayatta olamıyoz ama oyunda hayvan ve iğrenç olabilmek 3-zevkli 4-gerçek hayatta kafasına geçirmek isteyipte ayıp olur die yapmamana rağmen oyunda evire çevire pataklamak(arkadaşları) 5-itemlere evrim geçirtebilmek giyilebilir ve kullanabilir hale getirmek...[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boldness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 slm ben de uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve size ka tılmak istedim k.o. oynuyorum çünkü 1.sıkıntı 2.bütün arkadaşlarım bu oyunu oynuyor 3.savaşlar 4.her istediğini yapabiliyosun 5.yeni arkadaşlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: boldness, 03 Ağustos 2005 15:37 tarihinde demiş ki: 4.her istediğini yapabiliyosun hazzüeaah.[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1. Zevk 2. Tutku 3. Savaş(ma seviş) 4. Beleş(paralı olsada sorun deil :)) 5. Arkadaslarla alem yapıoz :D Oyuna Bırakmak İcin 5 Neden 1. Ne bırakacam ya mis gibi oyun 2. Enayilik(alınmayın arkadaslar) 3. İhanet 4. Hepsi +1 5. Hepsi +2 :D[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1- zaman gecior 2- geyik 3- stresimi aLıor 4- zevk 5- her eLmoraD öLdurdugumDe oynayasım Gelıo Vb.gibi[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar