freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 beyler hanı sıtecen alsam garantı olur cd yı elıme keısn olarak gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 freddy lütfen yazdığını yollamadan önce birkere oku.. Ayrıca bir konu vardı ne gerek var şimdi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ilk açtığın topicte yanıtlamıştım bu sorunun cevabını[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yaw abı bana Aos reg code lazım napacam bı yardım edın burda satan varmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sıte lerde Aos reg code satan olurmu ebey mıdır nedır orda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 freddy 1.cisi ben sana reg code satan var dedim ilgilen dedim tamam dedin. 2.cisi sen zaten arkine 30dolar verip cd aldırmadınmı??? eee daha ne.hala uğraşma biraz sabret..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 abı cd bırak accele lazım 30 doalrı alırk o ssorun deıl :) bı soşi eye gırıem lazım acele arkım bana bulrumu bılmeem ıszmırlı o arayıcam dedı bulursa alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 abı soel enrden alacam untum ben ya .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) abi orginal mesajın yazdım cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Dünyaya açılmış paticik.com baksana fars dan bile user var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ahaha soul mrk etme kıbrıslık arkadaş[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 fars mı acaba mars mı?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Beyler dalga geçmeyin gençle, belki ingilizce klavyeden yazıyordur, hem etrafında manitalar varmış, gözü kayıyormuş sürekli hata yapması normal :). Motive olamıyor klavyeye. Herkesin yanında bir "Fatih Terim" bulunmaz, motive olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ya ben F klavyede bile bu kadar yanlış yazmam ailece toplandık çözmeye çalışıyoruz uo konusundaki bilgisizliğine bişey diyemem bizde anamızın karnında öğrenmedik ama TÜRKÇE YAZ BE KARDEŞİM[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ya bıde bır soruyu 10 defa soruyor adam, dalgamı gecıyor ne.Iyıce sınır olmaya basladım adama.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ya 10 kere sorsun anlatırızda 10 kere dorsuğu şeyi bi anlayalım[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ya kılavye bıraz gacıyor ok ok :) duzgun yazacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Kılavye biraz gacıyor olabilir editlemek çok mu zor? Lütfen Türkçeyi düzgün kullanmadığı sürece kimse yardım etmesin![hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ok bundan sonra duzgun yazıyorum camı kapatım saden kızlar la alakam yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Tamam simdi türkçe bi şekilde derdini anlatırmısın?[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 abi şımdı derdim reg code acc alma dedı ark lar kendı acc olsun dedı daha salam olur dedı hem 0 dan kazmak daha eyı bence kendım ogrenırım 5 kere mager gm ledım :) bana reg code lazım acc acmak ıcın bunu box dan mı saglanır sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 freddy yeter artık,konuyla ılgılı 547593757 tane thread acma.Iyıcı sacmalamaya basladın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 abı obur une gelın ozaman burdada yazdılarda ondan yazdım baştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar