Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
freddy 1.cisi ben sana reg code satan var dedim ilgilen dedim tamam dedin.
2.cisi sen zaten arkine 30dolar verip cd aldırmadınmı???

eee daha ne.hala uğraşma biraz sabret.....
Mesaj tarihi:
abı cd bırak accele lazım 30 doalrı alırk o ssorun deıl :) bı soşi eye gırıem lazım acele arkım bana bulrumu bılmeem ıszmırlı o arayıcam dedı bulursa alıcak
Mesaj tarihi:
Beyler dalga geçmeyin gençle, belki ingilizce klavyeden yazıyordur, hem etrafında manitalar varmış, gözü kayıyormuş sürekli hata yapması normal :). Motive olamıyor klavyeye. Herkesin yanında bir "Fatih Terim" bulunmaz, motive olsun.
Mesaj tarihi:
Ya ben F klavyede bile bu kadar yanlış yazmam ailece toplandık çözmeye çalışıyoruz uo konusundaki bilgisizliğine bişey diyemem bizde anamızın karnında öğrenmedik ama TÜRKÇE YAZ BE KARDEŞİM[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Chemical:Ben ama sölemem
Mesaj tarihi:
Kılavye biraz gacıyor olabilir editlemek çok mu zor? Lütfen Türkçeyi düzgün kullanmadığı sürece kimse yardım etmesin![hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Chemical:Ben ama sölemem
Mesaj tarihi:
abi şımdı derdim reg code acc alma dedı ark lar kendı acc olsun dedı daha salam olur dedı hem 0 dan kazmak daha eyı bence kendım ogrenırım 5 kere mager gm ledım :) bana reg code lazım acc acmak ıcın bunu box dan mı saglanır sadece
  • Yeni Oluştur...