Odune Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bir ara metallicanın parçalarını bir sürü grup birer parça çalmıştı. MTV olmadığı için bende seyredemedim haliyle. bana nasıl bulacağımı ne diye aratacağımı (programın ismini bilmiyorum yada konser ismini) söyleyebilirmisiniz?? birde geçen berlinde yapılan albüm tanıtım konseri vardı. o konserinde ismini verirseniz çok sevinirim.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Kazaa 'dan arat "MTV icon metallcia" yada "metallica icon" diye bulursun hepsini[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 avril lavigne falan iğrençti[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Avril iğrenç fln deildi ya!!![hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bence avril iyiydi, korn ve limb bizkit iğrençti.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hepsi iğrençti. avril çok bayık söledi. bi tek sum 41 doğru düzgün çaldı hll olsun adamlara. www.urbanchaosvideos.com[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar