Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ test

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alfabeyi bilmiyorum. cidden say desen klavye alfabesini sayarım ama normal alfabenin sırasını bilmiyorum hiç kullanmıomki bak şimdi normal alfabe sırası negüzel qwertyuıopğüasdfghjklşizxcvbnmöç
bi abcdefgğ devamı yok:) kullanmadığım şeyi direk unuturum mesela ablamı bolbol kullanıyorum ismini unutuommu? hayır. Eda.
Yada ema aplanın nickinin devamını getirirken zorlanıommu? evet:) ama Absolut çat diye yazarım çünkü öms çok attım ona:)

iq testlerini hiç sevmem altında zaman yazıyo ya kıl olurum giderim sourcede cevapları arar bulurum ama o soruları yapmam esası sourceden cevabı bulan testi yapmasına gerek yok bence:D[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
iq testi daha çnce iq testi tarzı sorularına alışık olan insanlarda yüksek çıktığı için kaldırılmıştı daha farklı bi test vardı[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
149

Hadi leann..
hepsini salladım olmaz böle lol..

bunu daha önce bir program şeklinde görmüştüm ben..

Ayrıca, zekanın çeşitleri var yukarda abso yada fedaykin sölemiş zate :]
Benim görsel hede bayağı bir yüksek çıkmıştı..Rakam hedehödö gösteriyorlar bir yığnı vs vs..
istanbulda bir yer var,bizim bir arkadaşla gittik ama istanbulda hiç bir yeri bilmediğim için ancak "ilerden git sağa dön" ile tarif edebilirim ecnebice =P

Psikoloji kitabındada bir bilgi vardı;
Doğru zeka testinin dayandığı sistem
sürerlilik,geçerlilik,her seferde aynı değer ve aynı benzer kavramlara benzer bulma felan
diye..

39. u uykusuz saatim :P hoşgörün,ya Sigmeund Froyd du yada başka biri..

Yalan - dolan bunnar inanmayın,inanıp kendinizi harcamayın :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Mesaj tarihi:
Absolut negüzel yazdın ha[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
Mesaj tarihi:
15032064 çıktı bi de sistem hatası verilen imgelem konuşlandırılamadı harttisk yandı filan dedi artık bilemem...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Mesaj tarihi:
153 aldım. En yuksek 150 deil.[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
haksızlığa tahammül edemiyorum ya çıldıracam kumandayı televizyonun camında parçaladım geçen gün. (pilleri fırladı tv ye bişi olmadı :) )
yada yoldan geçen birine dalasım geliyo sabahları portakal suyu içiriyo annem zorla fazla vitamin den kaynaklanırmı böyle şeyler.
başka bi konuya değindik ama YERİMDE DURAMIYORUM.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
  • Yeni Oluştur...