jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ehe ustun zekalıyım way be calısmıyorum artık oss ye falan :P[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 alfabeyi bilmiyorum. cidden say desen klavye alfabesini sayarım ama normal alfabenin sırasını bilmiyorum hiç kullanmıomki bak şimdi normal alfabe sırası negüzel qwertyuıopğüasdfghjklşizxcvbnmöç bi abcdefgğ devamı yok:) kullanmadığım şeyi direk unuturum mesela ablamı bolbol kullanıyorum ismini unutuommu? hayır. Eda. Yada ema aplanın nickinin devamını getirirken zorlanıommu? evet:) ama Absolut çat diye yazarım çünkü öms çok attım ona:) iq testlerini hiç sevmem altında zaman yazıyo ya kıl olurum giderim sourcede cevapları arar bulurum ama o soruları yapmam esası sourceden cevabı bulan testi yapmasına gerek yok bence:D[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Düşük çıktı di mi? =P O değilde cidden nerede yaptırabiliriz ki adam gibi bir iq testi? Ben bir denemek niyetindeyim, merak ettim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 iq testi daha çnce iq testi tarzı sorularına alışık olan insanlarda yüksek çıktığı için kaldırılmıştı daha farklı bi test vardı[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ben kucuk ıken cıddı bı yerde yapmıstım ayıptır soylemesı 140+ cıkmıstı dehayım evet
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Birde bu var. Güzelmiş sanki, bitirmedim ama daha.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 144 cıktı benim de ehere ii ustun zekalıymı$ız :lol:[hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 149 Hadi leann.. hepsini salladım olmaz böle lol.. bunu daha önce bir program şeklinde görmüştüm ben.. Ayrıca, zekanın çeşitleri var yukarda abso yada fedaykin sölemiş zate :] Benim görsel hede bayağı bir yüksek çıkmıştı..Rakam hedehödö gösteriyorlar bir yığnı vs vs.. istanbulda bir yer var,bizim bir arkadaşla gittik ama istanbulda hiç bir yeri bilmediğim için ancak "ilerden git sağa dön" ile tarif edebilirim ecnebice =P Psikoloji kitabındada bir bilgi vardı; Doğru zeka testinin dayandığı sistem sürerlilik,geçerlilik,her seferde aynı değer ve aynı benzer kavramlara benzer bulma felan diye.. 39. u uykusuz saatim :P hoşgörün,ya Sigmeund Froyd du yada başka biri.. Yalan - dolan bunnar inanmayın,inanıp kendinizi harcamayın :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 7 kere 8[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bütün o testlerinizde benim yaptığım puanı tavan puan olarak belirlediler seneler önce. IQ esasında Abso'nun ABsi idi fakat zamanla değişime uğradı ve IQ oldu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Absolut negüzel yazdın ha[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 15032064 çıktı bi de sistem hatası verilen imgelem konuşlandırılamadı harttisk yandı filan dedi artık bilemem...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 153 aldım. En yuksek 150 deil.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 VAlla bi ara bi tane vardı 139 üzerinden 130 yaptıydım :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 150.. sıkış bişi yaw bu çok bayağı bir test..
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 140 çıktı bendede ama bitirememiştim daha.sağ elim kırıkken sol elle yapmak zor oluyo.(of şöle egomu tatmin edeyim tatlı tatlı) :) normalde iq'um 116. test baya sağlam yerden[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 147..[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 biri 152 çıktı demiş eheuhe. 152 hiç bi zaman çıkmaz her dogru 3 puan 75 den başlıyo eheh sıkmayın gençler.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Heheheh Fistan the Detective :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ahaha adam neye dikkat etmis yaw :)[hline]Daverc...WTF ?! -->
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Genius bu genius :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 haksızlığa tahammül edemiyorum ya çıldıracam kumandayı televizyonun camında parçaladım geçen gün. (pilleri fırladı tv ye bişi olmadı :) ) yada yoldan geçen birine dalasım geliyo sabahları portakal suyu içiriyo annem zorla fazla vitamin den kaynaklanırmı böyle şeyler. başka bi konuya değindik ama YERİMDE DURAMIYORUM.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Seni hiper aktif seni :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar