Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napıyım sımdı bunlara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecenlerde bızım arkı bırı dovmustu(Ben yoktum)..SOnra bende bunun uzerıne doven kısıyı bulmaya gıttım..Sonra neden dovdugunu sordum..Kardesıme dalastı dedı..Arkadasa sordum o da kardesı sıse atınca ustumuze bızde daldık dedı...Sonra sorun cıkaran kardesın dedım..Cocuk sanane lan dıyıp tekme savurdu ayagından tutup dusurdum..Sonra kavga ıstemıyorum dedım orda bıraktım gıttım..Gecen gelmıs 5 kısıyle benı dovmeye tabı dırek tabanları yagladım kactım...Sımdı napıyım ben bunlara??Efendı efendı soluoz olmuyor..
Mesaj tarihi:
bulaşma pek kavga kötü birşeydir.
konuşarak anlaşın.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
meşe, kiraz bak bunlardan güzel sopa olur...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Mesaj tarihi:
Bence konuyu uzatmayın derim ama iş kavgadan başka bir sonuçla bitmeyecekse topla arkadaslarını bi güzel sopa çek akılları başlarına gelsin.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
serserilere sen dalma onlar sana dalmaya gelince sende onlara dalarsin en sevmedigim seydir 3-5 kisiyle gelmek eskiden boylemiydi peh:D gecenlerde duydum tv de 1 adama 10 kisi daliyo sonrada bunlara erkek deniyo benim gozumde bayandan farklari yok suan .....
Mesaj tarihi:
deli deliyi görünce sopasını saklarmış. 1 saat kadar dayak çek bi daha bulaşmaya cesaret edemezler.[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Mesaj tarihi:
iyi bi kötek yedirmedikten sonra kaçmanın sonu yok gibi. :/
yani adam aptalsa zaten konuşmayla filan çözülecek iş değil.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
sen kac yasindasin karsindaki kac yasinda ona gore sana ne yapicagini soyluyum:)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
kafayı bırak sözden anlamayan sopadan anlarmış gidip parçalardım hem haksızlar hemde dayılanırlar böyle durumlarda dayak yiyeceğini bilsen bile girişceksin[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 02 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
17-18 yaslarinda kavgadan kacan adama ne derler bilir misin?
Git kafa at.

Büyümüşte küçülmüş denir.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bak simdi isin asli sudur. Oyle ya da boyle bu cocuklarin `anasi babasi` var degil mi? Ve gelecekleri? Boylesi bir durumda zaten dayak yesen bile verebilecekleri hasar belli. Senin isin en azindan birinin burnuna ciddi bir kafa indirmek olsun. Kimse 5 kisiden dayak yiyen adama laf etmez. 5 kisinin icinden 1'inin burnunu kiran olmak iyidir. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
Tatıle gıttı 2 aydır yok...Zaten amacım bastan ole kavga degıldı..Sımdı bu boyuta geldı.Nese benım yapıcagım bu veletı dovmek baska cıkıs yolu yok bence..
  • Yeni Oluştur...