Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napıyım sımdı bunlara

Ruhsuz

Öne çıkan mesajlar

Gecenlerde bızım arkı bırı dovmustu(Ben yoktum)..SOnra bende bunun uzerıne doven kısıyı bulmaya gıttım..Sonra neden dovdugunu sordum..Kardesıme dalastı dedı..Arkadasa sordum o da kardesı sıse atınca ustumuze bızde daldık dedı...Sonra sorun cıkaran kardesın dedım..Cocuk sanane lan dıyıp tekme savurdu ayagından tutup dusurdum..Sonra kavga ıstemıyorum dedım orda bıraktım gıttım..Gecen gelmıs 5 kısıyle benı dovmeye tabı dırek tabanları yagladım kactım...Sımdı napıyım ben bunlara??Efendı efendı soluoz olmuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bi kötek yedirmedikten sonra kaçmanın sonu yok gibi. :/
yani adam aptalsa zaten konuşmayla filan çözülecek iş değil.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

kafayı bırak sözden anlamayan sopadan anlarmış gidip parçalardım hem haksızlar hemde dayılanırlar böyle durumlarda dayak yiyeceğini bilsen bile girişceksin[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak simdi isin asli sudur. Oyle ya da boyle bu cocuklarin `anasi babasi` var degil mi? Ve gelecekleri? Boylesi bir durumda zaten dayak yesen bile verebilecekleri hasar belli. Senin isin en azindan birinin burnuna ciddi bir kafa indirmek olsun. Kimse 5 kisiden dayak yiyen adama laf etmez. 5 kisinin icinden 1'inin burnunu kiran olmak iyidir. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...