Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gecenlerde bızım arkı bırı dovmustu(Ben yoktum)..SOnra bende bunun uzerıne doven kısıyı bulmaya gıttım..Sonra neden dovdugunu sordum..Kardesıme dalastı dedı..Arkadasa sordum o da kardesı sıse atınca ustumuze bızde daldık dedı...Sonra sorun cıkaran kardesın dedım..Cocuk sanane lan dıyıp tekme savurdu ayagından tutup dusurdum..Sonra kavga ıstemıyorum dedım orda bıraktım gıttım..Gecen gelmıs 5 kısıyle benı dovmeye tabı dırek tabanları yagladım kactım...Sımdı napıyım ben bunlara??Efendı efendı soluoz olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bulaşma pek kavga kötü birşeydir. konuşarak anlaşın.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 meşe, kiraz bak bunlardan güzel sopa olur...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 salla bi şey yapma de kavga olayı çıkarsa cezasını verirsin..şimdilik dur bakalım..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 toplanıon dövüşün yüzük tak izi çıksın =) mwhahaha şaka be bulaşma[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bence konuyu uzatmayın derim ama iş kavgadan başka bir sonuçla bitmeyecekse topla arkadaslarını bi güzel sopa çek akılları başlarına gelsin.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yine bitmezki bu seferde o daha fazla adam toplar bunları bı yere sıkıstırır dover fılan oyle uzayıp gıder[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 serserilere sen dalma onlar sana dalmaya gelince sende onlara dalarsin en sevmedigim seydir 3-5 kisiyle gelmek eskiden boylemiydi peh:D gecenlerde duydum tv de 1 adama 10 kisi daliyo sonrada bunlara erkek deniyo benim gozumde bayandan farklari yok suan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 deli deliyi görünce sopasını saklarmış. 1 saat kadar dayak çek bi daha bulaşmaya cesaret edemezler.[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sorun degıl adam toplamak ama ben uzaklastıkca bu bole ustume gelıcekse tek care kalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 iyi bi kötek yedirmedikten sonra kaçmanın sonu yok gibi. :/ yani adam aptalsa zaten konuşmayla filan çözülecek iş değil.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sen kac yasindasin karsindaki kac yasinda ona gore sana ne yapicagini soyluyum:)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben 17 oda 18 dıgerlerıde Ayı gıbı veletler fazla yemısler bıraz bılmıyorum onları :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 17-18 yaslarinda kavgadan kacan adama ne derler bilir misin? Git kafa at.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kafayı bırak sözden anlamayan sopadan anlarmış gidip parçalardım hem haksızlar hemde dayılanırlar böyle durumlarda dayak yiyeceğini bilsen bile girişceksin[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: -Wissy, 02 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: 17-18 yaslarinda kavgadan kacan adama ne derler bilir misin? Git kafa at. Büyümüşte küçülmüş denir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Valla biz o tur durumlarda `Kiz makyaji bozulmasin diye kaciyor. E hakli tabii...` seklinde yaklasirdik.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Napabılırım 5 kısıye dalıp dayak yemek sacma degılmı sızce malkocoglu degılım ben :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 5 ini de ayrı ayrı bulup döv sonra birleşip seni dövmeye halleri kalmaz[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 4 unu tanımıyorum...nese ben hallederım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yok mu senin hic arkadasin? Ayrica mesele dovmek ya da dovulmek degil. Kacmamak.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konustugum 3 kısı var topu topu...Okuldakıler zaten gelıcegını sanmamda...Kacmayalım bakalım ..Gorucez:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bak simdi isin asli sudur. Oyle ya da boyle bu cocuklarin `anasi babasi` var degil mi? Ve gelecekleri? Boylesi bir durumda zaten dayak yesen bile verebilecekleri hasar belli. Senin isin en azindan birinin burnuna ciddi bir kafa indirmek olsun. Kimse 5 kisiden dayak yiyen adama laf etmez. 5 kisinin icinden 1'inin burnunu kiran olmak iyidir. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sen yine de yanina bir arkadasini al. Cesaret verir. =] Bu arada bu ugruna kavga ettigin cocuk ne oldu simdi? O gelmiyor mu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tatıle gıttı 2 aydır yok...Zaten amacım bastan ole kavga degıldı..Sımdı bu boyuta geldı.Nese benım yapıcagım bu veletı dovmek baska cıkıs yolu yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar