Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaw nereye yazi yazsam itiraz sesleri cikior yaw ... Simdi burda demek istedigim sey su FB li oldugum halde galatasaray taraftari gibi olamadik ... Misal ornek vereyim Mactan cikarken neden doner bicaklari fblilerin elinde de gzlilerin elinden idrar dolu su siseleri cikior ? ornek mesela bu gerci ikiside igrenc ... ve yasak holiganizim ... nefret ediorum adapli bir takilamioruz ..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1899 yılında 9-0 yenmemişmiydik biz ahuaha[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu 7-o lık maçı izleyen gollerin kimin attığını bilen war mı? ben 6 tane attığımız gün ordaydım gözlerimle gördüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Cumhuriyet yokken halı sahada oynanan bi maç :-) Ayrıca tarihe bile geçmemiştir. On yıllarca kimse bilmezken bi anda ortaya çıktı. Nasıl ve nerden çıktı hiç düşündünüz mü? geçen sene bi anda ortaya atıldı ve çığ gibi büyüdü. Hiç gerçek bi delil yok ortada hepsi söylenti. Biri belgelesin de görelim. Herkez konuşuyor. Acaba resmi bir maçmıy yoksa tipik bir sallama örneğiyle mi karşı karşıyayız.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hayır ilginç olan bunca yıl ortada yok biz 6-0 yendik ortaya çıqtı ..[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hay 6-0 6-0 kaç sene daha bunla yaşicaksınız en azından şu son 1 haftada bu forumda 50 kere 6 lafı duydum bu ne yüzsüzlüktür hala kaç sene önceye takılmışınız daha 2 ay önce 5 tane salladık kimsenin ağzından 5 lafı çıkmıo bi susun oturun önünüze bakın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İyi ki salladınız beş tane yoksa hüzüncü yılınızda boş tane kupa alacaktınız. 98 > 100[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Smoke UEFA + Super Cup > 0 unutma insanida dellendirme[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kaç senesiydi febe hala 6-0 die konuşur tarih yazdık bilmemne dır dır. 4-3 veya 5-1 konuşulunca ezik oluyoruz sanki bjk ve gs'nin tek başarısı buymuş gibi. kocaman LOL smoke[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 smoke bi önüne bak ya satır arasında geçen bi kupa finalinde bile heyecan yapmanın alemi yok bak gördüün gibi skor yazıp ayrı amaçlar gütmüorum bırakın artık her laf arasında 6-0ı kullanmayı komik oluo bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Lisedeyken fenerli bi ark vardi fener sampiyon olmayayinca hele o sene galatasarayi yenmisse fener olm bi bizi yenemediniz sampiyon olmusunuz ne yazar diodu... Ha bide babam fenerli bana son 5 seneye kadar o kadar gerideydinizki bi onemsenmiyordunuz bile laf ediyor ama suani hic dile getirmiyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @theo: daha kaç sene bunu söyleyeceksiniz diyorsun, bi bak bakiym topic'in konusu ne ? konuyu açan ve durup dururken gerçek olduğu bile belli olmayan sırf 6-0 a karşılık olsun diye uydurulmuş olması muhtemel 7-0 ı ortaya çıkaran arkadaş fb li mi, gs li mi bir düşün... @dextra: kaç senesiydi 6-0 falan diyorsun, sen 6-0'a eski diyorsan bu 7-0 m.ö. herhalde... burada asıl tartışılan 7-0... birden 7-0 muhabbeti çıkınca fb liler en azında gerçek olduğu bilinen 6-0 ı sürmüşler ortaya... Yanlış anlaşılmasın ben de fenerli olsamda bu kadar seneden sonra 6-0 muhabbetini sevmiyorum ama bi mesaj yazarken iki taraflı düşünün hangisi daha saçma diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mave yörünge dışı[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kfg bu baslık 6-0 yendıgımız adli baslıga karsılık acıldı nasıl oldugunu anlamanız ıcın yoksa anlayaagınız yok... ayrica sen ortalikta ya biz sizi 7-0 yenmisiz dien bi galatasarayli gordunmu gormen zor ama fener galatasaray muhabbeti acildigi zaman fenerliler lafi direk 6-0 a getiriyorlar sence neden galatasaraydan ne kuyruk aciniz varda boyle yapıyorsunuz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ortamda 7-0 yendik diyen bir 6s li görmemiz mumkun değilki?kimsenin görmediği bir mit:)) ama 6-0 ı 5 yasındaki cocuklar bile biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 uefa kupasını da bütün dünya[signature][hline]Happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 6-0 kadar başınıza taş düşe yaa daa 2 ay öncesinden kalma bi 5 leme var o nu da söleyen yok ne utanmaz adamlarsınız ya gerçekten acıyorum bazılarını haline 50 yaşındada o maçlamı övünecekler heralde fener avrupada bi tur atlasa bunun en ii yanı belki bazıları artık onla övünmeye çalışır[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar