Mave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 goLLeri kim atmıştı[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ahahha ne alaka şimdi :) ayrıca walla bende bilmiyorum son gol hz. huseyin di glb :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hepinizi banlamak lazim[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 not:::gs o maci 7 kisi ile kazanmistir[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o tarihte dedemin dedesi bile yaşamadığı için kimse bilmez aslında öle bi maç olduğu bile şahibeli :)[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Maci izledin mi? -Hayir Hayir mi o zaman konusma... 6-0lik macin gollerini ezberebiliosundur eminim!!! Durust ol hadi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: JuM, 25 Temmuz 2005 04:05 tarihinde demiş ki: Maci izledin mi? -Hayir Hayir mi o zaman konusma... 6-0lik macin gollerini ezberebiliosundur eminim!!! Durust ol hadi!!! yan, biz diğer skorlara eyvallah dioruzz da bu 7-0 olayı niye çok gücünüze gidiyo anlamıyorum. ne güzel işte he de geç, hiç mi 7 yemedinz sanki :P[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 fenerde gsyi 1908 yılında 8-0 yenmisti ben bizzat izledim macı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? [Bu mesaj wook tarafından 25 Temmuz 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sene 1909 fener 11-0 yenmişti. golleri kim atmıstı?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben(2),pipo(1),Tello$(4) tane atmıştık.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2 tane ali samiyen attı die bilyodum ama öteki golleri kim attı bilmiyorum ben onu gazetemi ne bi cd vermişti orda söylüordu kimn attğını gs tarihi ile bi cd'ydi[signature][hline]balıklar terler mi ?!?! Paris Apeton [Bu mesaj hellspe tarafından 25 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hellspe tarafından 25 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 maçı sen gördünmü? sorsan baban bile görmemiştir o maçı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 FEnerin tarihini biliriz bi disket lik muhahaha[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 susar ve şiddetli olacak kavganın ne zmn çıkcagını bekler yada topicin ne zmn kitlenceğini :)[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Fistan, 25 Temmuz 2005 14:32 tarihinde demiş ki: sene 1909 fener 11-0 yenmişti. golleri kim atmıstı? allala sene 1989 bjk 10-0 allala sene 2005 gs 10-0 yendi.. kimi yendiğini belirtmemişsin de..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu olay gittikçe benim babam senin babanı döver olayına dönüyor... bune öle yok 1989 daki maç dedemin dedesi yaşamıyodur o tarihte boşverin geçmişi (tabi yine birisi bana geçmişini bilmeyen geleceğinide gibisinden laflar edicek ama) önümüzdeki seneye bakın ne biliyim transferleri tartışın tartışcak bir sürü şey warken yine olay uefa kupası ve 6-0 a dönüyor... Saygılarımla...(sanırım biraz fazla konuştum herkesten özür dilerim)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Mandoo, 25 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: maçı sen gördünmü? sorsan baban bile görmemiştir o maçı.. senın baban gordumu hay yarabbım yaa ne ne ezıq taraftarları var bu febe nın sızın mantıgınızı anlamıyorum.Taktık 5i1 yerdeyı hala otuosunuz elınızle altıyı bıle gosteremıosunuz otuosnz.Ben 6-0 lık macı ızlemedım ama bılıorm bazı seylerı bılmek ıcın ıllakı ızlemek mı lasım??sen febe nın her macını kacırmadan ızlıosundur ama hıc mı kacırdıgın olmuyo o maca ınanmıcakmısın lutfen sacmalamayın!!![signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yaw neticeye bakin arkadaslar kim sampion suanda ? kim fener bana avurpa diye gelmeyin burasi turkiye avrupa deil. Ayrica birsey diyinmek istiom sole bir gercek var turkiyenin 20% fenerlidir ve yeni nesilerin coguda fenerlidir bizim zamanimizda gencligimizde 10 yasindayken civari herkez galatasarayli olmak isterdi veya trabzonlu ... Ben fenerliyim ama yinede galatasaray gibi bir taraftar olmak isterdim... Sole aci bir gercek var ki Fenerbahce taraftari halk kesimidir Galatasaray taraftari 90% yuksek asil kesimdir .. Bunu itiraz eden olursa affedersin kiz olmama ragmen o arkadas futbolldan anlamiordur optum mucks Simdi sakin bana demeyin kadin fotbaldan spordan ne anlar .. ben her women gibi deilim bilginize ![signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; [Bu mesaj Alis tarafından 28 Temmuz 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Shagrath, 27 Temmuz 2005 11:19 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 25 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: maçı sen gördünmü? sorsan baban bile görmemiştir o maçı.. senın baban gordumu hay yarabbım yaa ne ne ezıq taraftarları var bu febe nın sızın mantıgınızı anlamıyorum.Taktık 5i1 yerdeyı hala otuosunuz elınızle altıyı bıle gosteremıosunuz otuosnz.Ben 6-0 lık macı ızlemedım ama bılıorm bazı seylerı bılmek ıcın ıllakı ızlemek mı lasım??sen febe nın her macını kacırmadan ızlıosundur ama hıc mı kacırdıgın olmuyo o maca ınanmıcakmısın lutfen sacmalamayın!!! baba yaş kaç?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Fenerliler bu kadar isyan ettiğine göre,biliyolar gerçek olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alis harikalar diyarindasin herhalde hala, o asillik felan dusunceleri ilkel caglarda kaldi, ilkel dusuncelerde kaldi. her tc vatantasi "halk"tir ve asildir(populizm felan yapmiyorum). sen futboldan degil baska degerlerden anlamiyorsun bence. ozeline insanlarin gelip asilmasini felan istiyorsan burada degil kisisel bolumunde op milleti.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Patos asil derken bu bir mec zi anlam bunu kavrayamadiysan vay senin haline ne diyeyim ayrica burada reklam deil burda kendi dusuncemi yazdim bunuda yargilamak sana deil yoneticilere duser guzelim Hangi cagda hangi yuzyilda yasadigimizi biliorum Buradaki asailiyet = Halkin yuksek kesimi zenginler kesimi demek istedim bunu eminim ki anlamisindir anlamamzliktan gelip laf sokmaya calismisin belli Sorun deil ama dusunceme saygili oldugum surece istedigini soleyebilirsin sacma sapan konusmana luzum yok.[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kac kere maca gittiniz diye sorsam efendim? Taraftari en iyi maca gidenler tanir. Turkiyede her takimin her kesimden taraftarlari vardir diye dusunuyorum. bakkalin ciragi fb li olabilecegi gibi , sabanci da fb li olabilir. ayni sey tum takimlar icin gecerli. bu konuda % vermek biraz zor , hangi bilgiye dayanarak veriyorsunuzki o % yi? :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu genelleme bu bir ornek maca bilmiorum saymam mi gerekiordu her seferinde gitigimi hehe bu bir genelleme sonucta bunun orneklerini turkiyedeki zengin kisilerin hangi takimlari tutugundan gorebilirsiniz ornek koc G.S lidir bunlardan ornek alaraka geneleme yaparsaniz dedigimin dogru oldugunu gorursunuz ..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 iyi guzel hosta , senin mantigina gore tum takimlar "asil" taraftara sahip oluyor o zaman? koc gs li sabanci fb li demiroren bjk li yataş kayserisporlu bla bla diye uzar gider.. turkiyede her takimin taraftarlari icinde zengin , elite , sosyetik , asil kisiler oldugu gibi , cigeri 5 para etmez it kopek takimida mevcuttur. bunun aksini soylemeyiz sanirim , soyleyebilen varsada bir kisiden genelleme yapmadan istatistik doksun ortaya :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar