Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kış mevsimini çok severim.soguk havayı cok seviyorum.yazın havalar cok bunaltıo beni.eriyorum resmen.uyurken ustumu ortemiyorum ama kışın yorganıma giricem böle.kat kat giyinip sokaga cıkıcam falan sokaklar ztn boş oluo böle hafif ruzgar ve yagmur boş sokaklar,5 de kararan hava kışın ayrı ya benim için cok seviom walla[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 EN güzeli kışdır abi.. budur yani.. kış :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Vicious, 02 Ağustos 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Şubat veya herhangi soğuk bir ay.. mevsim ? :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sonbahar.kapalı,yagmurlu ve kasvetli havaların hastasıyım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kış, ne kadar soğuk okadar ii. kışın hawai gömlek giyen tek insan :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kış[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kı$ :)[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Aralık nedene gerek varmı ? Madem ısrara ettiniz yazayım :) 1)Doğum Günüm 2)Yılbaşı 3)Kar 4)Serin olur kalın klaın giynirsiniz 5)İnsanın yatağı daha bi tatlı gelir sıcacık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kış diyorum sanki soğuğu seviyorum bide karlı falan böle her yer yazın sıcak boğucu gelirken kışın dışarısı daha bi sempatik geliyor gözüme.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ahh ah kışın snowboard yapmak istiyorum tepeden aşa kadar olan yol hiç bitmesin istiyorum...Matrixi biri keşfetse de şunları yapabilsek :)[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni"
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kış kesinlikle (Kar mar,Okul tatili,soğuk,dondurucu hava)Süfer hepsi..!![signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
Öne çıkan mesajlar