bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hangisini tercih edersiniz? Neden?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Hem sıcak ve güzel.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kış, bereyle soğuk / yağmurlu sokakta yürümek çok hoşuma gider..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ilkbahar , sevindirik oluyorum.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sonbahar, yaprak dokuntusu harika bir görüntü oluşturuyo[signature][hline]DN 41
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Böyle sıcak olmasın da ne olursa olsun... Kışın bir kazak mont giyesin soğuğun etkileri azalır yazın yapacağın hiçbir şey yok klimadan başka... Klima da yok hadi bakalım.[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nisan..doğum günüm ve güzel mevsimdir ne çok sıcak ne çok soğuk ilkbaharın altın dönemi gibi gelir bana...en kıral mevsimdir.. NOT:HAEUHUAHEA NİSANA EN KRAL MEVSİM YAZMIŞIM neyse editlemicem gördükçe gülersiniz artık :D NOT2:en sevdiğim mevsim ilkbahardır...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} [Bu mesaj Mandoo tarafından 02 Ağustos 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İlkbahar Daha güzel oluyo. Yazı müjdelediği için.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Hem sıcak ve güzel. ağustos bir mevsimdir öyle mi ehehuheuhe :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şubat..Hem tatil,hem de soğuk ne güzel.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Mandoo, 02 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki: nisan..doğum günüm ve güzel mevsimdir ne çok sıcak ne çok soğuk ilkbaharın altın dönemi gibi gelir bana...en kıral mevsimdir.. Ama? Ama? Mevsim? Nisan? I-ıh. said: _Mikael_, 02 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Şubat..Hem tatil,hem de soğuk ne güzel. Ama?? Ama?? Mevsim? Şubat? I-ıh. said: Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Hem sıcak ve güzel. Ama?? Ama??... Mevsim... Ağustos... I-ıh. __________________ Kış diyorum ben. Sonbahar çok depresif, yazın da 1.5 aydan sonra sıkılmaya başlıyorum. İlkbahar da olabilir. Ama kış. Böyle soğuk, soğuk.. Hele bi de sevgilin varsa sarılır ısıtırsınız birbirinizi. Ama olmuyo işte.. Son kararım.Kış. ______________________________ Ben mi yanlış yazdım acaba diye şüpheye düştüm 3 yanlış mevsimden sonra :) [signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... [Bu mesaj bonfbonf tarafından 02 Ağustos 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi mevsim dio ya. :9 bi de ronnie james dio.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sonbahar,özelllikle Eminönü-Üsküdar vapurunun arka tarafından İstanbulu izlemek bayağı keyifli oluyor,hatta bole zamanlarda genellikmle Orhan Veli'leşiyorum...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İlkbahar tabiki=) ne yaz gibi çok sıcak ve çekilmez ne kış kadar soğuk,ne de sonbahar kadar yağmurlu.(gerçi yine yağmurlu ama sonbahar biraz daha soğuk ilkbahara göre)(hem yağmur g üzeldir=P)[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sonbahardaki renkleri çok seviyorum böyle heryer sarı turuncu yapraklar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ağustos+sonbahar.. Romantik bi mevsim,depresif tam benlik..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aha bir ağustoscu daha...:D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Hem sıcak ve güzel. [Bu mesaj Mandoo tarafından 02 Ağustos 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 güneş falan bana yaramıyo baygınlık falan o yüzden kışşşş kışşş hatta okul tatilide kışın olsa süper olur koca tatilde evden dışarı çıkmadım doru düzgün :([signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kış hele kar yagdıgında cok guzel oluyor..[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz)
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kıs tabiki, Kar soguk süper bişi[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Madcat, 02 Ağustos 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Ağustos+sonbahar.. Romantik bi mevsim,depresif tam benlik.. Laaaaan?!! Şaka mı bu:)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 En iyisi kis ya öyle sonbahar felan gelemem ben 1 derece daha sicak olmamasi daha iyidir yani[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Eheh Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos u içinde bulunduran ay.. "Das Aaa!" ayı olarak geçiyor literatürde :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Dogbert, 02 Ağustos 2005 19:54 tarihinde demiş ki: sonbahardaki renkleri çok seviyorum böyle heryer sarı turuncu yapraklar
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yaw hangisini seçecenki hepsinin ayrı bir tadı ayrı bir etkisi var üzerinde sonbaharın hüznü,kışın durgunluğu ve tazeliği ,ilk baharın neşesi,yazın eğlencesi falan nasıl seçecen[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Öne çıkan mesajlar