Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 100.yıl da adet imha edildi dedi annem PS: hayattayım
Yusa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Allah belalarını versin, yaralılara geçmiş olsun, ölen kişinin ailesinin ve arkadaşlarının başısağolsun.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aramızdan bazılarının annesi istihbaratta galiba...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Benimki istihbarattan değil, bomba koyan taraftan.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Neler oluyor böyle yahu? Ben de bugün Kıbrıs Şehitlerine gittim.İzmir de...Korka korka yürüdüm.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 falezin orda da patlamış diolar ama ne derece doru bilemem..
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 2 dane patladi biri dogugaraji digeri güllük bana bise olmadi allahtan :D daha yeni geldim patiye :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sabah dolmuşta giderken birinin cep tel konuşmasından öğrendim ben, sonra indim ışıklar ziraat bankasının önünde yürüyorum annem aradı böyle böyle diye şüpheli çantalar vs. sola bi döndüm çanta dükkanı, gülme tuttu beni zaten sonra detaylı öğrendim haberleri..
irin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 antalyanın boku cıktı diyorum.millet inanmıo.bi bombamız eksikti tam olduk. artık tatil bboyunca kaleici,ısıklar,bilumum kalabalık mekanlar yok bana, annem zaten paranoyaktı o da tam oldu..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beach parkta da patlamış[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gece gece bi espri yapmak için girdim topice ama insanlar öldü falan yazılarını görünce kendimden utandım hayvanlık yapacaktım .. içimden geçtiği için de özür dilerim[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben patladıgında alışverişteydim. polis yolu falan kapamıstı ama fazla bi ses gelmedi. çöpçü yaralanmış falan demişlerdi öyleymiş.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beach parkta ciddi patlama olmuş mu? bu arada antalyalılar g-mall -laura çevresinde uyarı vermiş herkes.. ihbar gelmiş ordan oraya giriş kolay zaten..canlı bomba ihbarı verilmiş antalyada dolanıyomuş...ne kadar doğru bilinmez ama..esnaflar böle sölüyo..neyse görücez[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaşlar mümkünse bugünlerde Antalyada dışarı çıkmayın. Antalyada 8 canlı bomba daha varmış. Apartmancak sinemaya gitcektik sonra vazgeçdik kaynak: Ablamın erkek arkadaşının annesi
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Antalya'daki herkese geçmiş olsun :([signature][hline]These open doors...
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya g-mall dedin de gecen gün orda da canlı bomba yakalanmıs die duydum arkadasım sölemişti..tam da portofinodaydm allah korudu ..[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi tırstım Bu hafta yapacağım herşeyi iptal ettirdim ya.Migrosa gidip tişört alcaktım ona bile yemiyo :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya bende bodruma gidiyorum bu aksam, Ona bile ufaktan tırsıyorum ya[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: trapt, 02 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki: sezon zaten kötüydü ?????Nası yani?????
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya heralde işleri kastettin değilmi ? :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
rarebee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 beyler yanlış anlamayın ama tam bu şerefsizlerin istedikleri şeyi yapıyorsunuz.bunların bomba koymaktaki amacı 3 5 kişi öldürmek değil genel bi korku havası yaratmak.ne kadar insanı korkutabilirlerse o kadar başarılı olurlar.evden çıkmamak çözüm değil.işiniz varsa çıkın halledin bence bunda korkulacak bi şey yok.ne zamana kadar evde kalacaksınız.ispanyada bomba patladığı zaman binlerce kişi yolara dökülmüştü korkmadıklarını ispatlamak için.bunlara verilecek en iyi cevap korkmadığınızı göstermektir.ayrıca her şeye de inanmamak lazım 10 tane daha bomba varmış 20 tane dah bomba varmış palavra bunlar.cnn altyazı geçmiş deprem olacakmış diye milleti kandırıyolardı aynı hesaba döndü bu da.[signature][hline]RareBee
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ewt haklısın.adamların amacı tahrip olsaydı daha güçlü şeyler yaparlardı..20 ton c-4 ü naaptılar acaba?? bu arada dün migros boşaltılmış gibi haberler de duydum ne derece dogru bilemicem..[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 misir carsisinda dukkan var bizim,patlama olmustu bi zmanlar ve ordaydım.cesetleri yanımda hatırlıorum ve de inleyen insanları..2 gün etkisindeydim.ertesi gün dükkan açmak zorunluluğun oluo ama.tırsa tırsa dükkana gidioruduk.zaten kriz zmanına yakındı,işler iice berbat oldu..sonra dümdüz gidince bu şerefsiz teröristlere artistlik yapıolar.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: wussy, 03 Ağustos 2005 15:06 tarihinde demiş ki: ewt haklısın.adamların amacı tahrip olsaydı daha güçlü şeyler yaparlardı..20 ton c-4 ü naaptılar acaba?? bu arada dün migros boşaltılmış gibi haberler de duydum ne derece dogru bilemicem.. duyduğun şey doğru, bomba ihbarı olmuş
Öne çıkan mesajlar