Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada Bomba Patladi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:angry:
Söylenecek söz yok geçmiş olsun umarım önemli bir kayıp yoktur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
Küçük patlamaları basına yansıtmamaya çalışıyorlar, turizm hepten sıçmasın diye.
Ip burda kopuyor işte, sıkıyorsa bunu yayınlamayın tarzında.
Kötü olmuş, wendy'i arıyacaktım ki post attığını gördüm.
Aman diyeyim.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun dayımlar benim cumhuriyet mahallesinin orda açıcaz şimdi telefon inşallah bişey olmamıştır[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
Allah'tan ucuz atlatılmış... Hiç durmicak bu kurtul... ee pardon terörisitler... öhpğm.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
ben gezdim bi kanalları falan hiç altyazı bile yok bakalım..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
nerden duydun sen ? ben öyle bişey duymadım ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
zaten bi turizm bide hizmet sektörümüz var. böyle şeylerle direk baltalıyorlar. terör resmen başka ülkelere bahane olmuş vaziyette , kontrolü tutan istedigi gibi yönlendiriyor. birşey göze battı mı patlat gitsin mantıgıyla artık elini kollunu sallayıp her yerde gözdagı verebiliyorlar. dünyada da aynı şey söz konusu o kadar içiçe oldu ki artık millet çok sakin karşılamaya başladılar. bunun sonu nereye varıcak allah bilir.[signature][hline]unholy ownz u

kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
bunu yapanı değilde bunlara silah bomba vs... veren onları ne yapmak gerek acaba...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
ya her yıl olanlar gibi gene kandırmaya calısıyorlar milleti ama sonucta turistlerin onlardan akıllı oldugunu dusunemıyorlar işte bizim devletimiz 2 deodorant patlaması 8 kişiyi yaraladi..
dalga konusu olcaz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
eheh
http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=194066&c_id=110

kasmak için geç oldu biraz, zira bbc haberi geçeli 2 saat oldu, ama hiç yoktan iyidir. kaale alınacağını sanmıyorum bu çabaların ama yine de denenmesi iyi aslında.

herkese geçmiş olsun tekrar.
Mesaj tarihi:
kimin ne salladigi belli degil ne bicim is bu ya

said:
zekiye kurt 02.08.2005 - 16:03
ban antalyada yaşıyorum iki patlama da iş yerimin çok yakınında oldu ve yollar hala trafiğe kapalı o sesler öyle etkileyiciki bütün tüylerim diken diken oldu bu stresle yaşamak zorunda olduğumuz için ve bunların önlenemediği için kime ve neye isyan etmem gerektiğini şaşırdım.inşallah bunlar son olur....
[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Napacaksınki bu adamlara.
herşeyi göze almışlar zaten.
içimden o kadar çok küfretmek geçiyorki...
ÖYLE BÖYLE DEĞİL[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

[Bu mesaj Nefr tarafından 02 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...