go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aynen ryan in dediği gibi[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :angry: Söylenecek söz yok geçmiş olsun umarım önemli bir kayıp yoktur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
helena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 birşeyler değişecek ama...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Küçük patlamaları basına yansıtmamaya çalışıyorlar, turizm hepten sıçmasın diye. Ip burda kopuyor işte, sıkıyorsa bunu yayınlamayın tarzında. Kötü olmuş, wendy'i arıyacaktım ki post attığını gördüm. Aman diyeyim.[signature][hline]g3nk.
redge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 geçmiş olsun dayımlar benim cumhuriyet mahallesinin orda açıcaz şimdi telefon inşallah bişey olmamıştır[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 medya cılkını cıkarmasa sessiz olsalar az[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Allah'tan ucuz atlatılmış... Hiç durmicak bu kurtul... ee pardon terörisitler... öhpğm.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben gezdim bi kanalları falan hiç altyazı bile yok bakalım..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ryan cıkar kesin biliyon turk medyasısı bide şaşalı anlatırız bunu[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Beachpark da patlatıldı 3 ledi dendi dogrumudur?[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nerden duydun sen ? ben öyle bişey duymadım ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beach park lafı dolanıyor ortada ama aslı yok galiba. bbc girdi bile haberi; according to Turkish media. bakalım ne kadar büyüyecek.
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla bana ole bi ses geldi emin değilim varmı bilgi 3 lediler dendi[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya türk haklının laf oyunlarında biri işte heryerde patlatırız artık birer bomba daha.[signature][hline]
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 umarım yoktur ole bisi[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 zaten bi turizm bide hizmet sektörümüz var. böyle şeylerle direk baltalıyorlar. terör resmen başka ülkelere bahane olmuş vaziyette , kontrolü tutan istedigi gibi yönlendiriyor. birşey göze battı mı patlat gitsin mantıgıyla artık elini kollunu sallayıp her yerde gözdagı verebiliyorlar. dünyada da aynı şey söz konusu o kadar içiçe oldu ki artık millet çok sakin karşılamaya başladılar. bunun sonu nereye varıcak allah bilir.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beklenen haber geldi bomba bulgusu yok..[signature][hline]
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 habere hala tam olrak inanmıorm turistler icin devlet önlemi olabilir..bomba besbelli iki deodarantmı allalah[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bunu yapanı değilde bunlara silah bomba vs... veren onları ne yapmak gerek acaba...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya her yıl olanlar gibi gene kandırmaya calısıyorlar milleti ama sonucta turistlerin onlardan akıllı oldugunu dusunemıyorlar işte bizim devletimiz 2 deodorant patlaması 8 kişiyi yaraladi.. dalga konusu olcaz.[signature][hline]
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eheh http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=194066&c_id=110 kasmak için geç oldu biraz, zira bbc haberi geçeli 2 saat oldu, ama hiç yoktan iyidir. kaale alınacağını sanmıyorum bu çabaların ama yine de denenmesi iyi aslında. herkese geçmiş olsun tekrar.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kimin ne salladigi belli degil ne bicim is bu ya said: zekiye kurt 02.08.2005 - 16:03 ban antalyada yaşıyorum iki patlama da iş yerimin çok yakınında oldu ve yollar hala trafiğe kapalı o sesler öyle etkileyiciki bütün tüylerim diken diken oldu bu stresle yaşamak zorunda olduğumuz için ve bunların önlenemediği için kime ve neye isyan etmem gerektiğini şaşırdım.inşallah bunlar son olur....[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Harbi yaw ikilemde kaldım surda yazıları okudukca[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Napacaksınki bu adamlara. herşeyi göze almışlar zaten. içimden o kadar çok küfretmek geçiyorki... ÖYLE BÖYLE DEĞİL[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey [Bu mesaj Nefr tarafından 02 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 geçmiş olsun :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar